MasterChef: Το υλικό που
MasterChef: Το απίστευτο υλικό που άφησε άφωνους τους πάντες στο πλατό [ΒΙΝΤΕΟ]

Το MasterChef αποτελεί τον αγαπημένο τηλεοπτικό διαγωνισμό μαγειρικής στην Ελλάδα (και όχι μόνο), ενώ είναι και ένα από τα πιο αγαπημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Φέτος, το MasterChef 6 επέστρεψε ξανά δυναμικά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσω του Star με τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να κάθονται για ακόμη μία χρονιά στην καρέκλα της κριτικής επιτροπής αναζητώντας τον επόμενο Έλληνα ή την επόμενη Ελληνίδα MasterChef.

Ωστόσο, εκτός από την Ελλάδα το MasterChef σημειώνει εξίσου μεγάλη επιτυχία σε παραπάνω από 40 χώρες τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να έχουμε δει κατά καιρούς πολλά και περίεργα σκηνικά.

Ένα από τα σκηνικά του MasterChef που έγιναν viral και οι φαν του διαγωνισμού σίγουρα δε μπορούν να ξεχάσουν, είναι όταν οι παίκτες και οι παίκτριες του ισπανικού MasterChef κλήθηκαν να μαγειρέψουν μια ζωντανή σμέρνα γεμίζοντας το πλατό με αίματα.

Στην ίδια σεζόν του ισπανικού MasterChef, μάλιστα, είχαμε δει ακόμη ένα μοναδικό σκηνικό, που πάλι είχε ως βασικό πρωταγωνιστή ένα (τεράστιο) ψάρι. Συγκεκριμένα, οι κριτές εμφάνισαν στους παίκτες μια τεράστια πεσκανδρίτσα άνω των 30 κιλών με τους παίκτες και τις παίκτριες να πρέπει να το χρησιμοποιήσουν ως βασικό υλικό στο πιάτο τους.

Φυσικά, μόλις οι παίκτριες και οι παίκτες είδαν το γιγάντιο ψάρι «πάγωσαν». Ο ένας κοιτούσε τον άλλο με απορία, ενώ ακούστηκαν εκφράσεις όπως «αν είναι δυνατόν», «Θεέ μου» και άλλες παρόμοιες φράσεις έκπληξης και άγχους για το πώς θα αξιοποιήσουν το συγκεκριμένο ψάρι.

Οι κριτές στο συγκεκριμένο επεισόδιο είχαν καλέσει στο στούντιο έναν από τους πιο διάσημους σεφ της Ισπανίας με ειδίκευση στα θαλασσινά, τον Άνχελ Λεόν, προκειμένου να εξηγήσει στους παίκτες και τις παίκτριες το πώς μπορεί να καθαρίσει κανείς σωστά αυτό το γιγάντιο ψάρι.

Όσο όμως ο Άνχελ Λεόν φιλέταρε το ψάρι, οι διαγωνιζόμενοι και οι διαγωνιζόμενες εξακολουθούσαν να τον παρακολουθούν γεμάτοι έκπληξη και με ανοιχτό το στόμα χωρίς να πιστεύουν όλα όσα γίνονται μπροστά στα μάτια τους.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;