Χριστίνα Χειλά Φαμέλη:
Χριστίνα Χειλά Φαμέλη: Η πρωταγωνίστρια του Σασμού σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο "The 2night Show".

Χθες Τρίτη (12/1) η γνωστή ηθοποιός Χριστίνα Χειλά Φαμέλη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Showόπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική της ζωή και τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη ταινία της Lacta που έγινε viral στα social media με τίτλο Μη Με Αφήσεις Ποτέ.

Όπως είναι γνωστό η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Θανάση Τότσικα, με αποτέλεσμα να δεχτεί ερώτηση από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος ήθελε να μάθει περισσότερα για τη σχέση τους.

“Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες”, απάντησε η ίδια με αμηχανία.

Επιπλέον, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην ταινία μικρού μήκους “Μη με αφήσεις ποτέ” που έγινε viral στα social media.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The 2Night Show Fan Page (@the2nightshow_ant1tv)

Μάλιστα, η ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά:

“Δέχτηκα πολλά μηνύματα, δεν το πίστευα, ακραία πράγματα μαρτυρίες, φωτογραφίες. Ήταν μια εβδομάδα πολύ δύσκολη. Δύσκολη… τώρα συγγνώμη και που το λέω, αν ήταν για μένα δύσκολη που το βλέπω σε ένα κινητό, οι γυναίκες αυτές που το έχουν βιώσει τι να πουν. Σοκαριστικό νομίζω. Κάναμε το βίντεο στις 13 γυναικοκτονιες και έχουν γίνει άλλες τόσες…”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Hilla Fameli (@christina_hillafameli)

Μιλώντας στη συνέχεια για τον συμπρωταγωνιστή της Έκτορα Λιάτσο, η ίδια αποκάλυψε πως κατά τη διάρκεια των έντονων σκηνών, ο ηθοποιός έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να την αποφορτώσει συναισθηματικά λέγοντας:

“Ο Έκτορας είναι καταπληκτικός. Κοιταξε να δεις επειδή το βιώσαμε παρά πολύ έντονα το σοκ το πάθαμε εκεί, στα γυρίσματα πιο πολύ. Κάπως περιμέναμε αυτό το αποτέλεσμα. Δεν πάθαμε σοκ όταν το είδαμε, όταν το βιώναμε. Και θέλω να πω ότι ο Έκτορας μετά από κάθε βίαιη ή ακραία σκηνή με έπαιρνε αγκαλιά, ο γλυκός μου. Ήταν πολύ ωραία που το κάναμε μαζί αυτό. Έχουμε ακόμα δρόμο, αλλά κάναμε μια αρχή”.

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξή της εδώ:

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;