Survivor spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί απόψε
Survivor spoiler: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Με μεγάλη αγωνία αναμένουν το αποψινό επεισόδιο του Survivor 5 στον ΣΚΑΪ οι φανατικοί τηλεθεατές του. Οι διαρροές από τον Άγιο Δομίνικο έφτασαν στην Αθήνα και μένει να δούμε το βράδυ ποιος παίκτες θα αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης.

Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο. Οι υποψήφιοι αρκετοί και στην πλειοψηφία από την ομάδα των Διάσημων. Μυριέλλα Κουρεντή, Βαλάντης και Ευρυδική Παπαδοπούλου παραμένουν υποψήφιοι από την προηγούμενη εβδομάδα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του Γιάννη Χατζηγεωργίου.

Ο πρώτος υποψήφιος αυτής της εβδομάδας ήταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Από τους Μαχητές υποψήφια αναδείχθηκε η Παρασκευή Σταματοπούλου που, συγκεντρώνοντας 10 ψήφους!

Η Αθηνά Ευμορφιάδη κέρδισε στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και έβγαλε στον «τάκο» τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, με την οποία δεν έχουν καθόλου καλή σχέση.

Τη δεύτερη ατομική ασυλία κέρδισε στο επεισόδιο της Δευτέρας από τους ηττημένους Μαχητές ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος ψήφισε για υποψήφιο τον Σταμάτη Καλαφατά.

Survivor: Προσοχή ακολουθεί spoiler

Η πρώτη διαρροή από το νησί της Καραϊβικής «κλείδωσε» σε αποχώρηση από την ομάδα των Μπλε, η οποίοι, μάλλον, θα αποχωριστούν για πρώτη φορά συμπαίκτη τους. Και για την ακρίβεια συμπαίκτριά τους. Αυτή θα είναι η Παρασκευή.

Μια άλλη πληροφορία αναφέρει πως θα υπάρχει δεύτερη οικειοθελής αποχώρηση, αλλά αυτή τη φορά από την παραλία των Μαχητών. Τα ονόματα που ακούγονται έντονα σε αυτό το σενάριο είναι του Σταμάτη και της Κρυσταλλίας.

Όσον αφορά το αγώνισμα επάθλου φαγητού, οι Μαχητές επιστρέφουν στις νίκες.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
 1 
  
 1