MasterChef 6: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα - Τι
MasterChef 6: Oι αστείες στιγμές, το "Golden Pin", το Twitter και τα τηλεοπτικά νούμερα.

Το “MasterChef 6” επέστρεψε δυναμικά, αποζημιώνοντας όλους τους τηλεθεατές που άνοιξαν τους δέκτες τους για την πρεμιέρα, καταρχάς από τους τρείς κριτές, τον Σωτήρη Κοντιζά, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη που με το κέφι τους και τα γέλια τους μέχρι δακρύων κάποια στιγμή, έδωσαν μία άλλη νότα στον διαγωνισμό μαγειρικής με τα memes να πέφτουν «βροχή» στο Twitter.

Το επεισόδιο είχε γρήγορο ρυθμό, αρκετές δόσεις backstage με αστεία περιστατικά και αυτή η καινοτομία κράτησε σε εγρήγορση και εμάς και το κοινό. Σε μια prime time με απίστευτο ανταγωνισμό. Το “MasterChef 6” είχε να αντιμετωπίσει τον Σασμό, τη Γη της ελιάς, το Survivor και τις ‘Αγριες Μέλισσες. Τα πέντε πιο εμπορικά προγράμματα της φετινής σεζόν, σε παράλληλη πορεία. Το κλείσιμο της βραδιάς με το πρώτο golden pin που δόθηκε επάξια στη Βασιλική Δροσάτου και είναι η πρώτη παίκτρια που μπήκε στο σπίτι απευθείας, ήταν ένα από τα πιο σημαντικά highlights της βραδιάς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Οι επικές ερωτήσεις του Σωτήρη Κοντιζά

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μπήκε με φόρα και αφού με τους υπόλοιπους κριτές, ανακοίνωσε τις νέες αλλαγές του διαγωνισμού (το golden pin που θα βάζει τρείς παίκτες κατευθείαν στο σπίτι, την κατάργηση των ομάδων και τα τρία ναι που θα δίνουν πλεονέκτημα) κάθισε στην καρέκλα του για να υποδεχθεί με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, τους πρώτους υποψήφιους.

Και άρχισε να ρωτά ακατάπαυστα για το πού μένουν, σε ποια περιοχή, σε διαμέρισμα ή μονοκατοικία, με τους δύο άλλους κριτές να τον κοιτούν αρχικά με απορία και στη συνέχεια να ξεσπούν στα γέλια. Οι 20 και πλέον παρόμοιες ερωτήσεις έκαναν το κοινό να γελά μαζί τους.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Ο Δημήτρης Ταϊρίδης και η… “Μπόμπαινα”

Στα highlights της βραδιάς ήταν και ο πρώτος παίκτης που εμφανίστηκε και υπήρξε ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου στο κέντρο της Αθήνας “Η Μπόμπαινα, που δυστυχώς έκλεισε την περίοδο της κρίσης. Με δάκρυα συγκίνησης ο Δημήτρης Ταϊρίδης, δέχτηκε τα τρία πρώτα ναι της βραδιάς.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ο “αμφιβληστροειδής”

Ενδιάμεσα των οντισιόν είχαμε και ένα απίστευτο ξέσπασμα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου που ήταν σε τρελά κέφια και σκούπιζε αρκετές φορές τα μάτια του από τα δάκρυα λόγω της συνεχόμενης καζούρας από τους δύο άλλους κριτές προσπαθώντας να πει την λέξη αμφιβληστροειδής.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

MasterChef 6: Οι παίκτες που προχώρησαν στην επόμενη φάση

Συνολικά 6 παίκτες προχώρησαν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού με τον Νίκο Παπαϊωάννου να έρχεται από το Μιλάνο και να φτιάχνει ριζότο με πανσέτα και κολοκύθα και να δέχεται καλά σχόλια από τον master του είδους Πάνο Ιωαννίδη.

Η Βασιλική Δροσάτου που κέρδισε το golden pin φτιάχνοντας ένα γκουρμέ πιάτο με συκώτι και μήλα, έδειχνε αρκετά κεφάτη και λίγο πριν της το δώσει, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε την προσωπική της ιστορία που τους συγκίνησε, μετά την απώλεια του δεύτερου συζύγου της και την μάχη της να μεγαλώσει τα δύο ανήλικα παιδιά της, χωρίς ωστόσο να γίνεται μελό.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr)

Φέτος, πέρα από τις υπόλοιπες αλλαγές, θα υπάρξει και οντισιόν στη Θεσσαλονίκη, την οποία αναμένεται να παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια.

MasterChef 6: Η “μάχη της τηλεθέασης”

Το MasterChef, όπως είπαμε επέστρεψε δυναμικά, διεκδικώντας για άλλη μία φορά μία θέση στην καρδιά του τηλεοπτικού κοινού. Βέβαια έχει να αντιμετωπίσει τα “μεγαθήρια” της τηλεοπτικής Prime Time.

Τι τηλεθέαση έκαναν, ωστόσο, όλα τα προγράμματα και ποιος έκοψε πρώτος το νήμα στον πίνακα σύμφωνα με τις μετρήσεις τις Nielsen;

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

MasterChef: 21,9%

Survivor: 20,8%

Σασμός: 20,2%

Άγριες Μέλισσες: 16,4%

Γη της Ελιάς: 13,1%

Σκοτεινή θάλασσα: 7,2%

Φάρμα: 4,9%

 

ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ

Σασμός: 21,9%

Γη της Ελιάς: 20,4%

Survivor: 20,2%

MasterChef: 17,3%

Άγριες Μέλισσες: 16,2%

Σκοτεινή θάλασσα: 10%

Φάρμα: 5,6%

Τι έγραψε το Twitter για την πρεμιέρα του MasterChef 6

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;