Τομ Χόλαντ: Έσωσε τη ζωή μίας θαυμάστριάς του
Τομ Χόλαντ: Εκτός κινηματογραφικής οθόνης, όταν βγάζει τη μπέρτα του, φαίνεται ότι παραμένει σούπερ ήρωας!

Ο Τομ Χόλαντ είναι γνωστός για τις ηρωικές ενέργειες που έχει κάνει στον ρόλο του Spider- Man και μας έχει ενθουσιάσει όλους με τις περιπέτειες που έχουν εμφανιστεί στην οθόνη. Αλλά και στην πραγματική ζωή, ο ηθοποιός απέδειξε ότι δεν χρειάζεται να φοράς κοστούμι φτιαγμένο από spandex για να είσαι υπερήρωας.

Πριν δύο χρόνια, κατά τη διάρκεια της τελευταίας στάσης της περιοδείας του Spider-Man: Far From Home κι ενώ υπέγραφε αυτόγραφα στη Νέα Υόρκη, η κατάσταση ξέφυγε γρήγορα από τους θαυμαστές του ηθοποιού που ήθελαν να πλησιάσουν τον σταρ.

Κάποια στιγμή μια κοπέλα ποδοπατήθηκε από το πλήθος και ο Χόλαντ έσπευσε να απομακρύνει τους φαν, ζητώντας σε έντονο τόνο να της αφήσουν χώρο και να κάνουν πίσω.

Η θαυμάστρια, δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο λίγων δευτερολέπτων με τον ηθοποιό που προσπαθεί να βοηθήσει, λέγοντας όμως πως η κατάσταση δεν θα έπρεπε ποτέ να έχει κλιμακωθεί σε αυτό το σημείο.

Είναι γνωστό άλλωστε πως στο Χόλυγουντ, οι θαυμαστές που θέλουν να πάρουν αυτόγραφα από τις αγαπημένες τους διασημότητες, γίνονται κάποιες φορές επιθετικοί, αψηφώντας για το αν θέτουν σε κίνδυνο τους υπόλοιπους.

 

Αυτή ωστόσο δεν είναι πρώτη φορά που ο Τομ Χόλαντ βοηθάει έναν συνάνθρωπό του.  Ο 6χρονος Μπρίτζερ Γουόκερ, τραυματίστηκε στο πρόσωπο, αφού έσωσε την αδερφή του από επίθεση σκύλου. Αρκετοί ηθοποιοί των Avengers εμφανίστηκαν τότε, για να γιορτάσουν την πράξη του νεαρού αγοριού, συμπεριλαμβανομένου του Τομ Χόλαντ που είπε στον μικρό: «Είμαστε όλοι τόσο περήφανοι για σένα και η μικρή σου αδερφή είναι τυχερή που έχει κάποιον σαν εσένα».

Ένα ακόμη γεγονός που δεν είναι τόσο γνωστό, αφορά μια πτήση όπου ο “Spider-Man” παρατήρησε μια κοπέλα που δεν αισθανόταν καλά. Ο ηθοποιός έτρεξε στο κορίτσι δευτερόλεπτα πριν λιποθυμήσει κι ενώ τσέκαρε τον σφυγμό της, φώναζε σε βοήθεια τις αεροσυνοδούς. Οι γενναίες ενέργειές του έγιναν αντιληπτές από έναν συνεπιβάτη και θαυμαστή του που, κατά σύμπτωση, παρακολουθούσε μια από τις ταινίες του ηθοποιού εκείνη τη στιγμή.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1