Ο Ben Affleck αποκάλυψε πως τα γυρίσματα του
Ο Ben Affleck φαίνεται πως θέλει να αφήσει πίσω του το παρελθόν του ως Batman.

Ο Batman του Ben Affleck είναι ένας από τους πιο αμφιλεγόμενους που έχουμε δει στην μεγάλη οθόνη. Οι φανς του Σκοτεινού Ιππότη δεν έχουν αποφασίσει αν τους άρεσε ο τρόπος που ο γνωστός ηθοποιός υποδύθηκε τον αγαπημένο τους χαρακτήρα ή όχι, καθώς οι μισοί τον λατρεύουν και οι άλλοι μισοί τον… μισούν. Οι δηλώσεις του ίδιους του ηθοποιού έρχονται να ρίξουν ένα διαφορετικό φως στη διαμάχη αυτή!

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τους Los Angeles Times που δημοσιεύτηκε διαδικτυακά την Παρασκευή, ο 49χρονος βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και σκηνοθέτης ρωτήθηκε για δύσκολες στιγμές στο πρόσφατο παρελθόν του. Μεταξύ των στιγμών που συζήτησε ήταν η ανακοίνωση το 2017 ότι δε θα σκηνοθετούσε, τελικά, το “The Batman”. Την ταινία που ανέλαβε να σκηνοθετήσει ο Matt Reeves και σηματοδοτήσει, πλέον, το ντεμπούτο του Robert Pattinson ως τον γνωστό υπερήρωα.

Αφού ο Affleck εξήγησε ότι συνειδητοποίησε πως πρέπει να επικεντρωθεί σε επιλογές σταδιοδρομίας που τον κάνουν ευτυχισμένο, αντί να προσπαθεί να ευχαριστήσει τους άλλους, συνέχισε λέγοντας:

“Η σκηνοθεσία του Batman είναι ένα καλό παράδειγμα. Το κοίταξα και σκέφτηκα: Δεν θα χαρώ να το κάνω αυτό. Το άτομο που το κάνει αυτό θα πρέπει να το λατρεύει.

Υποτίθεται ότι θα πρέπει να τα θέλεις αυτά τα πράγματα και μάλλον θα μου άρεσε να το κάνω στα 32 μου ή κάτι τέτοιο. Αλλά ήταν το σημείο όπου άρχισα να συνειδητοποιώ ότι δεν αξίζει τον κόπο. Είναι απλώς ένα θαυμάσιο πλεονέκτημα του επαναπροσανατολισμού και της επαναβαθμονόμησης των προτεραιοτήτων σου, που μόλις άρχισε να αφορά περισσότερο την εμπειρία, τότε ήταν που ένιωσα πιο άνετα.”

Ο Ben Affleck συνέχισε λέγοντας στους Times ότι το “Justice League” του 2017, για το οποίο μπήκε ξανά στη στολή του Batman, ήταν «το ναδίρ» της καριέρας του. Ο γνωστός ηθοποιός απαρίθμησε τους λόγους για τους οποίους ήταν ένα δύσκολο γύρισμα για αυτόν και ένας από αυτούς, όπως ανέφερε, ήταν όταν ο σκηνοθέτης, Zack Snyder, αποχώρησε από την ταινία μετά τον θάνατο της κόρης Autumn τον Μάιο του 2017. Ο Joss Whedon, τον οποίο ο Affleck δεν ανέφερε ονομαστικά στη νέα συνέντευξη, αντικατέστησε τον Snyder.

Όπως θυμάται ο Affleck:

“Ήταν πραγματικά το Justice League που ήταν το ναδίρ για μένα.

Αυτή ήταν μια κακή εμπειρία λόγω μιας σειράς πραγμάτων: η ζωή μου, το διαζύγιό μου, η υπερβολική απουσία μου, οι ανταγωνιστικές ατζέντες και μετά η προσωπική τραγωδία του Ζακ και η επανάληψη των γυρισμάτων.

Ήταν απλώς η χειρότερη εμπειρία. Ήταν απαίσιο. Ήταν όλα όσα δεν μου άρεσαν σε αυτό.

Αυτή ήταν η στιγμή που είπα: «Δεν το κάνω πια αυτό». Δεν πρόκειται καν για το ότι το Justice League ήταν τόσο κακό. Γιατί θα μπορούσε να ήταν οτιδήποτε.”

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ben Affleck θα υποδυθεί για μία τελευταία φορά τον Σκοτεινό Ιππότη στην ταινία “The Flash”.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 0 
  
 0 
 0 
 1