Will Smith: Το τροχόσπιτό του μοιάζει με υπερπολυτελές γιοτ (Bίντεο)
Το "The Heat", το τεράστιο διώροφο τροχόσπιτο του Will Smith, ανταγωνίζεται ακόμη και τα γιοτ δισεκατομμυριούχων.

22 τροχοί, 14 τηλεοράσεις, κουζίνα 200.000 δολαρίων και αίθουσα προβολών 30 ατόμων. Το “The Heat“, το τεράστιο διώροφο τροχόσπιτο του Will Smith, αξίας 2,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ανταγωνίζεται ακόμη και τα γιοτ δισεκατομμυριούχων.

Ο «πρίγκιπας του Bel-Air»,Will Smith, δεν στερείται πολυτέλειας ακόμη κι όταν βρίσκεται στο δρόμο.

Η κινητή έπαυλη του Αμερικανού ηθοποιού είναι ένα motorhome με το ψευδώνυμο «The Heat» και βάζει τα γυαλιά σε κάθε μεγιστάνα. Το αυτοκινούμενο μαμούθ των 2,5 εκατ. δολαρίων είναι επινόηση της Anderson Mobile Estates, μιας αμερικανικής εταιρείας πολυτελών RV που προορίζονται για εκείνους που δεν λυπούνται να ξοδέψουν.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Το ογκώδες αυτοκινούμενο κυλάει στο δρόμο πάνω σε 22 τροχούς και έχει εμβαδόν 111 τετραγωνικά. Ομολογουμένως του λείπουν οι άνετοι εσωτερικοί χώροι που θα είχε ένα διαμέρισμα, ωστόσο εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακό ως ένα από τα πιο πολυτελή αυτοκινούμενα στον κόσμο, εξοπλισμένο με χαρακτηριστικά που πολλά ακίνητα θα ζήλευαν.

Η τροχοβίλα διαθέτει ένα μεγάλο σαλόνι, έως και 14 τηλεοράσεις, αλλά και μια αίθουσα προβολών 30 ατόμων. Αν και οι εσωτερικοί χώροι μπορεί να φαίνονται σε κάποιους λίγο παραπάνω ρουστίκ, ο συνδυασμός ξυλουργικής μαεστρίας και δέρματος αξίας 300.000 δολαρίων δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητος.

Το αμάξωμα του διώροφου τροχόσπιτου επεκτείνεται σε τέσσερα διαφορετικά σημεία κατά ένα μέτρο, δημιουργώντας επιπλέον χώρο. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται χώροι με ξεχωριστές εισόδους, στους οποίους μπορούσαν να εισέρχονται οι συνεργάτες του Will Smith χωρίς να παραβιάζουν τον ιδιωτικό του χώρο.

Η μόνη κρεβατοκάμαρα που υπάρχει διαθέτει ένα κρεβάτι king-size και παράθυρα σε όλες τις πλευρές για άπλετη θέα. Το κρεβάτι μετατρέπεται σε άνετο καναπέ για τη δημιουργία ιδιωτικού χώρου εργασίας, ενώ το δωμάτιο διαθέτει και έξοδο κινδύνου.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anderson Mobile Estates (@andersonmobileestates)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;