Meghan Markle: Το ποσό της αποζημίωσης που θα λάβει από την Mail on Sunday
Η Meghan Markle κέρδισε τη νομική διαμάχη με την Mail on Sunday και ως εκ τούτου θα λάβει αποζημίωση.

Η διαμάχη της Meghan Markle με το βρετανικό ταμπλοίντ Mail on Sunday ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια, όταν δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα από επιστολή που έστειλε η ίδια στον πατέρα της, Thomas Markle, το 2018.

Πιο συγκεκριμένα, η Meghan Markle είχε μηνύσει την Associated Newspapers, στην κατοχή της οποίας ανήκουν μέσα όπως η Daily Mail, η MailOnline, η Metro και η Metro.co.uk, για συνολικά πέντε άρθρα, τα οποία αναπαρήγαγαν αποσπάσματα από «προσωπική και ιδιωτική» της επιστολή στον Τόμας Μαρκλ.

Έτσι, μέσα στο 2021 η Meghan Markle κέρδισε τη νομική διαμάχη ενάντια στην Mail on Sunday για παραβίαση της ιδιωτικής της ζωής και θα λάβει ένα ποσό ως αποζημίωση.

Σύμφωνα με την Guardian, το ποσό της αποζημίωσης καθορίζεται από τα δικαστικά έγγραφα, τα οποία επιβεβαιώνουν πως η Mail On Sunday και η Mail Online αποδέχονται το “λάθος” τους και δεν θα παραπέμψουν την υπόθεση σε έφεση του Ανωτάτου Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η Mail on Sunday  αναμένεται να αποζημιώσει την Meghan Markle με ένα ποσό που δεν προσδιορίζεται, καθώς σε αυτά τα πέντε άρθρα δημοσιεύτηκαν μεγάλα σκέλη της συγκεκριμένης επιστολής.

Όσον αφορά τον εκδότη της εφημερίδας, αναμένεται να αποζημιώσει και ο ίδιος την Meghan πληρώνοντας εμπιστευτικό ποσό για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Τέλος, η ίδια η εφημερίδα θα καλύψει ένα μεγάλο μέρος των νομικών εξόδων της Meghan Markle, το οποίο μάλιστα ενδέχεται να ξεπεράσει και το 1 εκατομμύριο λίρες!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;