Ελένη Δήμου - J2US: «Την επόμενη φορά φωνάξτε με σε κάτι που δεν είναι στημένο από την αρχή»
Ελένη Δήμου: «Tην επόμενη φορά φωνάξτε με σε κάτι που δεν είναι στημένο από την αρχή… ΟΚ;»

O τελικός του J2US πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στον Alpha και ήταν γεμάτος λάμψη, κέφι, τραγούδι και χορό. Mε καλεσμένο τον Νίκο Αλιάγα και όλους τους συντελεστές επί σκηνής ολοκληρώθηκε ακόμη ένας κύκλος του μουσικού σόου, με νικήτριες την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και την Κατερίνα Λιόλιου.

Μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος, η Ελένη Δήμου έκανε μία δημοσίευση στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook, γράφοντας ότι:

«Tην επόμενη φορά φωνάξτε με σε κάτι που δεν είναι στημένο από την αρχή… ΟΚ;». Ωστόσο, η ανάρτηση αυτή διαγράφηκε λίγα λεπτά αργότερα.

 

Η τραγουδίστρια, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σχολίασε:

«Οι δηλώσεις που κάνω ανήκουν μόνο σε μένα και μην τις ταυτίζεται με τον Μαρίνο Κόνσολο, αλλά αφορούν στον Μαρίνο Κόνσολο. Εγώ την καριέρα μου την έχω κάνει. Δεν έχω ν’ αποδείξω σε κάποιον κάτι. Ίσως ήθελα ν’ αποδείξω ότι είμαι μια καλή coach. Είμαι άνθρωπος που δεν μου αρέσει να χάνω, είναι ο χαρακτήρας μου αυτός. Εγώ κερδίζω στον μοναχικό μου δρόμο. Κατέβασα την ανάρτηση γιατί την έκανα εν βρασμώ ψυχής. Δεν έκρυψα ότι στεναχωρήθηκα και θύμωσα, λυπήθηκα, όχι για τα κορίτσια γιατί τα κορίτσια μια χαρά είναι, αλλά είπα τι ποιο ωραίο, ένας ηθοποιός με μια καταξιωμένη τραγουδίστρια να κερδίσουν αυτή τη φορά στο J2US. Να μην είναι πάλι μία από τα ίδια».

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: “Βλέπαμε μία άσχημη αντίδραση”

Οι νικήτριες του «J2US» μίλησαν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου για τον τελικό του J2US, ενώ σχολίασαν και την αντίδραση της Ελένης Δήμου αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

«Γενικά βλέπαμε ότι υπήρχε μία άσχημη αντίδραση την ώρα που ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα. Αλλά ποιο ακριβώς αποτέλεσμα είναι στημένο; Έχουμε αποδείξει ότι έχουμε προσπαθήσει και δουλέψει όλο αυτό τον καιρό. Δεν ήταν κάτι που δεν το αξίζαμε ή δεν το περίμενε ο κόσμος» υπογράμμισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, με την Κατερίνα Λιόλιου να συμπληρώνει: «Η κ. Δήμου, την οποία θαυμάζω πάρα πολύ καλλιτεχνικά, έχει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα και όσο έντονα εκφράζει την καλλιτεχνία της τόσο έντονα μπορεί να εκφράζει και μία δυσαρέσκεια. Εκείνη την ώρα μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να δεχτείς πως δεν έχεις κερδίσει γιατί μπορεί να νομίζεις ότι το αξίζεις ως ζευγάρι. Και εγώ μπορεί να στεναχωριόμουν, αν έβλεπα ότι η Αλεξάνδρα που το άξιζε πάρα πολύ, δεν κατάφερνε να νικήσει».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;