Βρετανία: Φρουρός της Βασίλισσας ποδοπάτησε παιδί - Το βίντεο που έγινε viral
Σοκάρει η εικόνα που έρχεται από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια περιπολίας μελών της βασιλικής φρουράς στον Πύργο του Λονδίνου.

Σοκάρει η εικόνα που έρχεται από τη Βρετανία κατά τη διάρκεια περιπολίας μελών της βασιλικής φρουράς στον Πύργο του Λονδίνου.

Βίντεο που έχει γίνει viral κατέγραψε φρουρό της βασίλισσας να περνάει κυριολεκτικά πάνω από ένα παιδί που έτυχε απλά να βρίσκεται στον δρόμο του.

Η επίμαχη στιγμή καταγράφηκε σε βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα TikTok, ενώ έπειτα αναδημοσιεύτηκε από πλήθος βρετανικών ΜΜΕ προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις.

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια περιπολίας στον Πύργο του Λονδίνου. Στο βίντεο φαίνεται ομάδα τουριστών να φωτογραφίζει τους δύο Φρουρούς που έκαναν περιπολία. Λίγο μετά, το μικρό παιδί φαίνεται να είναι μπροστά σε έναν από τους φρουρούς ο οποίος φώναξε: “Κάνε στην άκρη!” και στη συνέχεια πέρασε κυριολεκτικά πάνω από το παιδί.

Εκπρόσωπος του Υπουργείου Άμυνας είπε στη MailOnline:

Γνωρίζουμε για ένα περιστατικό στον Πύργο του Λονδίνου νωρίτερα την Τετάρτη κατά τη διάρκεια μιας περιπολίας ρουτίνας. Οι Φρουροί που βρίσκονταν σε υπηρεσία προειδοποίησαν τους πολίτες ότι πλησίαζε περίπολος, αλλά το παιδί δυστυχώς βγήκε απροσδόκητα μπροστά από τον στρατιώτη. Ο στρατιώτης προσπάθησε να περάσει πάνω από το παιδί και συνέχισε το καθήκον του. Μετά το περιστατικό, ο στρατιώτης έλεγξε το παιδί και διαβεβαιώθηκε ότι όλα ήταν καλά“.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;