Κόνι Μεταξά: Θετική ξανά στον κορωνοϊό
H Κόνι Μεταξά μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό. Η ίδια περιέγραψε εντελώς διαφορετική τη συμπτωματολογία του τότε με το τώρα.

H Κόνι Μεταξά μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό στην εκπομπή «Live News». Η ίδια περιέγραψε εντελώς διαφορετική τη συμπτωματολογία του τότε με το τώρα, ενώ δήλωσε με χιούμορ στον δημοσιογράφο πως είναι ο μόνος που γνωρίζει και δεν έχει νοήσει ακόμα με τον ιό.

«Τώρα ξανά είμαι θετική αλλά με χαμηλό ιικό φορτίο»

«Διαφορετικό τελείως ήταν το πέρασα πολύ δύσκολα διπλά εμβολιασμένη πριν από ενάμιση μήνα. Τώρα ξανά είμαι θετική αλλά με χαμηλό ιικό φορτίο. Έχω βήχα που με ταλαιπωρεί τη νύχτα αλλά δεν έχω κάτι άλλο» δήλωσε χαρακτηριστικά η Κόνι Μεταξά.

«Είχα πόνο στο σώμα, είχα χαμηλό πυρετό για πέντε μέρες είχα πολύ μπούκωμα, δεν είχα καθόλου βήχα, έχασα όσφρηση και γεύση».

Και συνέχισε λέγοντας:

«Δεν ήμουν έτοιμη ακόμα για την τρίτη δόση, τη δεύτερη την είχα κάνει τον Αύγουστο, είχα ακόμη λίγο καιρό. Είχα πόνο στο σώμα, είχα χαμηλό πυρετό για πέντε μέρες είχα πολύ μπούκωμα, δεν είχα καθόλου βήχα, έχασα όσφρηση και γεύση. Τώρα έχω μόνο βήχα όχι ξηρό», είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;