Ελάιζα Γουντ: Εξομολογήθηκε ότι ακόμη δεν έχει διαβάσει τον
Στην εξομολόγηση ότι δεν έχει διαβάσει ακόμη τα βιβλία του "Άρχοντα των Δαχτυλιδιών", προχώρησε ο Ελάιζα Γουντ.

Στην εξομολόγηση ότι δεν έχει διαβάσει ακόμη τα βιβλία του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών” αν και έχουν περάσει 20 χρόνια από τις ταινίες, προχώρησε ο Ελάιζα Γουντ.

Ο Φρόντο Μπάγκινς, το αγαπημένο χόμπιτ του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών”, προχώρησε στην παραπάνω δήλωση, λέγοντας ότι δεν έχει καταφέρει μέχρι στιγμής να τελειώσει τα βιβλία του J. R. R. Tolkien σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Το βιβλίο είναι τόσο πυκνό και φλύαρο και καταπληκτικό και λογοτεχνικό και όμορφο, αλλά και βαρύ. Το βρήκα δύσκολο στο να διαβάσω το βιβλίο με όλη την δουλειά που έκανα στον χαρακτήρα. Έστρεψα την προσοχή μου στο να ζήσω απλά στον κόσμο του χαρακτήρα, όπως ήταν γραμμένος στο σενάριο και να εμπιστευτώ τη διαδικασία“, εξομολογήθηκε στο Esquire.

Επίσης δήλωσε:

Ακόμα δεν το έχω διαβάσει, 20 χρόνια αργότερα. Είναι γελοίο που δεν το έχω κάνει. Είναι ο σταυρός που κουβαλάω. Είναι τόσο χαζό. Όλοι οι άλλοι το έχουν διαβάσει“.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, παραδέχεται πως μαζί με τους υπόλοιπους συμπρωταγωνιστές του που είχαν αυτό το ρόλο, φωνάζουν ο ένας τον άλλο χόμπιτ:

Ναι, αυτοποκαλούμαστε τα χόμπιτ“,αναφέρει. Είναι ένας τίτλος που έχουν αγκαλιάσει εδώ και 20 χρόνια, από τότε που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά ως τα Χόμπιτ του “Άρχοντα των Δαχτυλιδιών“.

 

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μόδα - Ομορφιά

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;