Avicci: Τα τελευταία του λόγια πριν την αυτοκτονία
Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τα τελευταία λόγια του DJ Avicci, που αυτοκτόνησε σε ηλικία 28 ετών.

Οι θαυμαστές του Τιμ Μπέργκλινγκ, γνωστού στο παγκόσμιο κοινό ως Avicii, ήταν συντετριμμένοι όταν ο Σουηδός DJ αυτοκτόνησε στις 20 Απριλίου 2018 σε ηλικία 28 ετών.

Τα όσα έγραψε στο ημερολόγιο του ο μουσικός παραγωγός πριν την αυτοκτονία του θα δημοσιευτούν στο επερχόμενο βιβλίο του Σουηδού δημοσιογράφου και παραγωγού ντοκιμαντέρ, Mans Mosesson, με τίτλο «Tim – The Official Biography of Avicii».

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 18/1 και θα περιγράφει λεπτομερώς τα προβλήματα ψυχικής υγείας και κατάχρησης ουσιών του συνθέτη του “Levels” , πριν δώσει τέλος στη ζωή του με ένα γυάλινο μπουκάλι στο Μουσκάτ του Ομάν.

Ο συγγραφέας έχει καταγράψει συνομιλίες με τους γονείς του, Άνκι και Κλας Μπέργκλινγκ,  φίλους και συναδέλφους του για τη ζωή και την καριέρα του,  ενώ υπάρχουν και  μαρτυρίες που προέρχονται από την παραμονή του σε κέντρο αποκατάστασης και την απoτοξίνωσή του από ναρκωτικά και αλκοόλ.

«Μετά από μια σειρά από καταστάσεις έκτακτης ανάγκης που οδήγησαν σε νοσηλεία στο νοσοκομείο, σταμάτησε τις περιοδείες το καλοκαίρι του 2016. Μόλις δύο χρόνια αργότερα, αφαίρεσε ο ίδιος τη ζωή του».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Avicii (@avicii)

Το τελευταίο μήνυμα στο ημερολόγιο του Avicci

Το τελευταίο μήνυμά του Avicii στο ημερολόγιό του ήταν: «Η αποβολή της ψυχής είναι η τελευταία προσκόλληση, πριν την επανεκκίνηση!»

Τα έσοδα από την πώληση του βιβλίου ενισχύουν το έργο του Ιδρύματος Τιμ Μπέργκλινγκ που δημιουργήθηκε από την οικογένεια του Avicii για να υλοποιεί προγράμματα πρόληψης αυτοκτονιών και ευαισθητοποίησης για τις ψυχικές ασθένειες.

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1