Netflix: Η επική ατάκα για το lockdown
Netflix: «Επιθετικό marketing» που κέρδισε το κοινό. Η «κοφτερή» ατάκα για το lockdown.

Πρέπει να έχεις ικανούς copywriters, content creators και socialmedia managers για να έχεις μια επιτυχημένη παρουσία σαν επιχείρηση στο διαδίκτυο και να κερδίσεις το πελατειακό κοινό. Ειδικά, τους νέους που μιλούν το…«slang» και πρέπει να είσαι με αυτούς…

Πολλές φορές ένα απλό Tweet λίγων γραμμών αρκεί για να γίνει και πάλι viral η επιχείρησή σου. Αυτό έκανε και το Netflix με τους ιθύνοντες του στην Ελλάδα να παρακολουθούν προσεκτικά, απ’ ότι φαίνεται τις εξελίξεις και την επικαιρότητα.

Το ρεκόρ κρουσμάτων και τα νέα μέτρα που προανήγγειλε η κυβέρνηση ανάγκασαν το Netflix να κάνει μια προσπάθεια να επαναφέρει στη μνήμη μας την περίοδο της καραντίνας. Οι περισσότεροι από εμάς περνούσαμε αρκετό χρόνο μπροστά από την τηλεόραση, το pc, το tablet ή το smartphone για να παρακολουθήσουμε την αγαπημένη μας σειρά ή κάποια ενδιαφέρουσα ταινία.

Αρκετοί έχουμε μάθει και ολίγον τι Ισπανικά, αφού οι παραγωγές από τη χώρα της Ιβηρικής είχαν μεγάλη πέραση στη χώρα μας, ειδικά την περίοδο της καραντίνας.

Το ρεκόρ κρουσμάτων και τα έκτακτα μέτρα, αν τα συνδυάσουμε με τις εισηγήσεις των ειδικών, φωτογραφίζουν ξεκάθαρα ένα επερχόμενο lockdown και το Netflix δηλώνει παρών.

Στον λογαριασμό του στο twitter, το Netflix Greece έγραψε το απόλυτα πετυχημένο «μαζί θα το περάσουμε κι αυτό». Προφανώς ετοιμάζεται για ένα νέο lockdown λέγοντας στους φίλους της, πως είναι έτοιμη η πλατφόρμα για πολλές ώρες απόλαυσης με ταινίες, σειρές και ενδιαφέροντα προγράμματα, για τις ώρες στο σπίτι.

Το ευρηματικό Tweet πήρε πολλά likes, είχε πολλά retweets και έγινε viral γρήγορα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;