Survivor 5: Ποιος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση
Survivor 5: Όσα έγιναν στο δεύτερο επεισόδιο.

Το Survivor 5 επέστρεψε για να καθηλώσει ξανά τους φανατικούς τηλεθεατές του. Στο δεύτερο επεισόδιο (Δευτέρα, 28/12) είδαμε πολλές ανατροπές και εντάσεις ανάμεσα στους 24 παίκτες, οι οποίοι οδηγήθηκαν ξανά στο Συμβούλιο του Νησιού για να αναδείξουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση, μετά τον Βαλάντη που είναι ο πρώτος παίκτης που διεκδικεί τη θετική ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας κέρδισαν οι Μαχητές ξεκινώντας πολύ δυναμικά με 2 στις 2 νίκες και ανάγκασαν και πάλι τους Διάσημους να πάνε στο Συμβούλιο για να ψηφίσουν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Σύμφωνα με όσα δήλωσαν οι Κόκκινοι, οι ψήφοι τους ήταν καθαρά με αγωνιστικά κριτήρια.  Εκεί ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και η Ελισάβετ Σπανού έδωσαν μάχη ψήφο με ψήφο.

Η παίκτρια που αναδείχθηκε υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ελισάβετ Σπανού, όπου συγκέντρωσε συνολικά 6 αρνητικές ψήφους. Όπως δήλωσε η Κόκκινη Survivor περίμενε αυτή την έκβαση και κατανοεί τις ψήφους από τους συμπαίκτες της. «Το περίμενα, γιατί δεν έχω καταφέρει να δώσω στην ομάδα μου νίκες. Δεν με πειράζει το κατανοώ», δήλωσε συγκεκριμένα.

Το μόνο θετικό για τους Διάσημους είναι πως αρχικά κέρδισαν το αγώνισμα τροφίμων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;