Εσύ πόσα χρήματα ξόδεψες φέτος σε online αγορές;
Αν δεν είσαι ή δεν θες να γίνεις λογιστής, σου έχουμε τον τρόπο να την παλέψεις με τα λεφτά σου που φαίνεται να κάνουν φτερά online.

Έχει συμβεί σε όλους μας να βρισκόμαστε κάπου στα μέσα του μήνα – ούτε καν προς το τέλος – και να συνειδητοποιούμε ότι μείναμε πάλι στον άσσο. Το ταμείο είναι μείον και ο προβληματισμός που σε διακατέχει εκείνη την ώρα είναι παραπάνω από εύλογος: πού πήγε το budget σου ή -τέλος πάντων- πώς κατάφερες να μείνεις ταπί και ψύχραιμος τόσο σύντομα;

Και επειδή, μάλλον δεν ξέρεις πόσα ξόδεψες φέτος online, συμβιβάσου με ένα ταπεινό 36% περισσότερα από όσα την προηγούμενη χρονιά. Τόσο αυξήθηκε το e-commerce στην Ελλάδα μέσα στον κόβιντ. Τόσο πιο large έγινες ξαφνικά. Τι κι αν έμεινε το μηνιάτικο σου ίδιο;

Εντάξει, τα λεφτά που έδωσες σε ρούχα και παπούτσια, ή και σε gadgets, τα βλέπεις. Τα φοράς, τα χρησιμοποιείς. Πού πήγαν όμως τα υπόλοιπα; Πόσες pay per view συνδρομές πλήρωσες ή πληρώνεις; Πόσα streaming και downloads σου ροκανίζουν τα λεφτά και έχασες το λογαριασμό;

Λύσεις υπάρχουν. Για τους γονείς σου ίσως να είναι ακόμα το excel και ο λογιστής. Για τους υπόλοιπους όμως που έχουμε προχωρήσει στη smartphone εποχή, ευτυχώς υπάρχει το waiz. Η εύκολη και δωρεάν fintech εφαρμογή που την κατεβάζεις στην Android ή iOS συσκευή σου και παίρνεις τον έλεγχο των οικονομικών σου στα χέρια σου.

Η διαδικασία απλή: download, εγγραφή και συνδέεις τους τραπεζικούς λογαριασμούς που διατηρείς σε μία (ή περισσότερες) από τις μεγάλες ελληνικές συστημικές τράπεζες (Εθνική, Eurobank, Πειραιώς, Alpha, μην ξεχάσεις τις πιστωτικές) αλλά και τη Ν26 σου Ο κόσμος της ενοποιημένης, ψηφιακής, διαχείρισης των οικονομικών σου, σε καλωσορίζει!

Απίστευτες δυνατότητες

Πολλά ή λίγα, με τα λεφτά δεν παίζουμε. Το waiz είναι ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον ενημέρωσης και προγραμματισμού για τις οικονομικές δραστηριότητές σου, ο προσωπικός σου «λογιστής», καθώς αντλεί όλες τις σχετικές πληροφορίες όπως:

Έσοδα (από εργασία, οικονομικές «ενέσεις» από γονείς και αδέλφια, υποτροφίες κοκ).

Έξοδα και πληρωμές κάθε είδους που πραγματοποιείς σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση (καφέ, εστιατόρια, κλαμπ, βιβλία, συνδρομές σε πλατφόρμες gaming, Delivery, ενοίκιο, κοινόχρηστα, λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, Ηλεκτρικού ρεύματος, φυσικού αερίου και ύδρευσης, σούπερ μαρκετ, εκπαίδευση κοκ).

Η εφαρμογή φροντίζει να κατηγοριοποιεί έσοδα και έξοδα αυτόματα, αλλά και να σου reportάρει ανά βδομάδα και μήνα τις κινήσεις σου, ακόμα και με mail, αν το επιλέξεις.

Για ακόμη περισσότερο έλεγχο, το app σου δίνει τη δυνατότητα να προσθέτεις σχόλια στις συναλλαγές, να splitάρεις τις συναλλαγές που πληρώνεις εσύ για την παρέα και «στα δίνουν μετά», καθώς και να τις κάνεις tag για να τις ομαδοποιείς.

Εκπληκτική πληροφόρηση

Η εφαρμογή σε ενημερώνει σε χρόνο dt (ανάλογα πάντα με την ταχύτητα του τραπεζικού φορέα που εμπλέκεται στη συναλλαγή). Κάθε φορά που μπαίνουν χρήματα στο λογαριασμό σου, αλλά και όταν πραγματοποιείς μια μεταφορά χρημάτων ή αγορά-πληρωμή με τις κάρτες σου, σκάει notification. Τίποτα δεν περνά απαρατήρητο προς όφελός σου για να μην χαθεί ποτέ η μπάλα.

Μπορείς να δεις τα διαθέσιμά σου με μια ματιά σε ένα πλήρες, επεξηγηματικό dashboard. Εμφανίζει το διαθέσιμο υπόλοιπο, το σύνολο των εξόδων σου και των εισοδημάτων σου, αλλά και όλες τις συναλλαγές ανά εβδομάδα, μήνα, ή μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Παράλληλα, η επιλογή «Top έμποροι» καταργεί τις ψευδαισθήσεις για το ποια μαγαζιά σου τραβάνε το μεγαλύτερο ποσοστό των χρημάτων σου. Ευκαιρία να τσεκάρεις αν όντως αυτούς είχες στο μυαλό σου όταν ξεκίνησες να διαβάζεις το άρθρο αυτό.

Wise up

Αφού εξοικειωθείς με τη waiz (σε 15’ θα αισθάνεσαι πως δεν μπορείς να ζήσεις πιά χωρίς αυτό), αρχίζεις να βλέπεις τα στατιστικά σου, να καταλαβαίνεις. Πόσα €€€ πάνε σε streaming services που ποτέ δεν βλέπεις ή σε online courses που ποτέ δεν ολοκλήρωσες. Και εφόσον ξέρεις, μπορείς.

Το waiz με τον «Μετρητή εξόδων» που διαθέτει σε κάνει να θέλεις να βάλεις στόχους ως προς το ποσό που θέλεις να δαπανήσεις, αλλά και αυτό που θα κρατήσεις καβάντζα. Υπάρχει μέχρι και ειδικό εργαλείο «Προκλήσεις» για να αρχίσεις να κόβεις από κατηγορίες που το έχεις παρακάνει στα έξοδα (κάποιες ούτε που τις είχες σκεφτεί – πάμε στοίχημα).

Η εξυπνότερη διαχείριση των χρημάτων σου δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Με το waiz μπορείς να κόψεις πλέον αυτά που πετάς από εδώ και εκεί τζάμπα και να τα χρησιμοποιήσεις για κάτι που πραγματικά να αξίζει τα λεφτά του. Ένα ταξίδι σαν αυτό που πάντα αναβάλεις γιατί δεν έχεις για τα εισιτήρια. Ένα μεταπτυχιακό που θα σε φτιάξει. Να μαζέψεις λίγο το αμάξι που φωνάζει για συνεργείο.

Με την χρονιά να χαιρετά, πού θα ήθελες να σε πετύχουν τα επόμενα Χριστούγεννα; Τα λεφτά για αυτό που θες, ίσως να τα έχεις ήδη, αρκεί να κάνεις πιο έξυπνη διαχείριση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 0 
  
 1