Bridgerton: Πότε κάνει πρεμιέρα η δεύτερη σεζόν στο Netflix;
Το Bridgerton επιστρέφει στο Netflix.

To Bridgerton έκανε πρεμιέρα τον Δεκέμβριο του 2020, όταν ακόμη το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη βρισκόταν σε ένα ακόμη Lockdown. Τότε, η αγαπημένη σειρά κατάφερε να κερδίσει την “καρδιά” του κοινού, ενώ πριν από λίγες ημέρες μάθαμε ότι στις 25 Μαρτίου 2022 η δεύτερη σεζόν θα είναι διαθέσιμη στο Netflix.

Bridgerton: Τι ξέρουμε για το δεύτερο κύκλο;

Τον Ιανουάριο 2021 το Netflix ενημέρωσε το κοινό ότι η σειρά πήρε το “πράσινο φως” για τη δεύτερη σεζόν, ενώ τα γυρίσματα της δεύτερης σεζόν ξεκίνησαν εντός της περασμένης Άνοιξης 2021. Ωστόσο, ο Δούκας του Χέιστινγκς, τον οποίο υποδύεται ο Regé-Jean Page, αν και μονοπώλησε το ενδιαφέρον μας στην πρώτη σεζόν όντας πρωταγωνιστής, δε θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν.

Η 2η σεζόν, λοιπόν, ακολουθώντας την πλοκή των βιβλίων, στα οποία βασίζεται η σειράθα επικεντρώνεται στο μεγαλύτερο αδερφό της Daphne, Anthony, ο οποίος αναζητάει τον έρωτα. Η Daphne, την οποία υποδύεται η Phoebe Dynevor, θα βρίσκεται στο πλευρό του αδερφού βοηθώντας τον να βρει την κατάλληλη σύντροφο.

Αρχικά, το Netflix είχε αποκαλύψει ότι στη σειρά θα εισβάλλει η η Simone Ashley, η οποία θα υποδυθεί την Kate, μία δυναμική και έξυπνη γυναίκα που “δε μασάει”, και θα συσχετιστεί άμεσα με τον Anthony. Πριν λίγες εβδομάδες, όμως, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα δύο νέων ηθοποιών που έρχονται για να “ταράξουν” τη ζωή της οικογένειας Bridgerton.

Η μία ηθοποιός είναι η Charinthra Chandran που θα υποδύεται την Edwina Sharma, η οποία είναι μία νεαρή debutante, που αναζητάει την πραγματική αγάπη. Ο δεύτερος ηθοποιός είναι ο Calam Lynch που θα υποδύεται τον Theo Sharpe, ο οποίος είναι ο βοηθός ενός ζωγράφου. Ωστόσο, εκτός από βοηθός ενός ζωγράφου, ο Theo Sharpe, είναι ένας άνθρωπος που μάχεται για τα δικαιώματα όλων των ανθρώπων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;