Bridgerton: Αυτός ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον πατέρα της οικογένειας
Στην επόμενη σεζόν θα "γνωρίσουμε" ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Bridgerton.

Μία από τις σειρές του Netflix που αγαπήθηκαν πολύ από το κοινό είναι το Bridgerton. Μάλιστα, το Bridgerton κατάφερε να ξεπεράσει ακόμη και το “The Witcher”, καθώς 82 εκατομμύρια νοικοκυριά σε όλο τον κόσμο συντονίστηκαν για να την παρακολουθήσουν στις πρώτες 28 ημέρες που προβλήθηκε. Έτσι, όπως ήταν αναμενόμενο η σειρά ανανεώθηκε σχεδόν αμέσως μετά την κυκλοφορία της για ακόμη ένα κύκλο. Ακόμη πιο χαρακτηριστικό της τεράστιας απήχησης που έχει η σειρά είναι ότι ανανεώθηκε για τρίτο και τέταρτο κύκλο, πριν ακόμη προβληθεί η δεύτερη σεζόν, ενώ λίγο αργότερα η σειρά πήρε το δικό της spin-off.

Bridgerton: Το Netflix ετοιμάζει spin-off της δημοφιλούς σειράς

Ωστόσο, οι fans παραμένουν ενθουσιασμένοι απλά και μόνο με το γεγονός ότι η σειρά θα επιστρέψει! Αυτή τη φορά, βέβαια, η σειρά θα επιστρέψει ακολουθώντας τη “ροή” των ομώνυμων βιβλίων και η δεύτερη σεζόν θα ακολουθήσει τη ζωή του μεγαλύτερου αδελφού της οικογενείας, Anthony. Έτσι, στη νέα σεζόν θα δούμε νέες προσθήκες στο cast, οι οποίες ανακοινώνονται σταδιακά. Έτσι, την προηγούμενη Δευτέρα, 28 Μαΐου, ανακοινώθηκε ακόμη ένας ηθοποιός, ο οποίος θα βρίσκεται στην επόμενη σεζόν του Bridgerton.

Bridgerton: Οι νέοι ηθοποιοί που “εισβάλλουν” στη δεύτερη σεζόν

Πρόκειται για τον Rupert Evans, που θα υποδυθεί τον Edmund Bridgerton, δηλαδή τον πατέρα της οικογενείας. Βέβαια, δε γνωρίζουμε ακόμη πώς ακριβώς θα προστεθεί στη σειρά, αφού στην πρώτη σεζόν της σειράς μάθαμε ότι ο Edmund δεν είναι ζωντανός. Στη σειρά δεν μάθαμε περισσότερα για τις συνθήκες του θανάτου του, αλλά στα βιβλία αναφέρεται ότι ο Edmund πέθανε ξαφνικά, όταν τσιμπήθηκε από μια μέλισσα στα 38 του χρόνια. Παρόλα αυτά ο θάνατος του Edmund επηρέασε σημαντικά τους γιους του Antony και Benedict.

Στην εικόνα που αναρτήθηκε τόσο στα social media του ηθοποιού όσο και της σειράς, με σκοπό να ανακοινωθεί η “άφιξή” του, αναφέρονται τα εξής:

“Ο Edmund Bridgerton είναι ένας στοργικός και αφοσιωμένος σύζυγος, ο οποίος απέκτησε οκτώ τέλεια παιδιά με τη Violet Bridgerton, τον πραγματικό έρωτα της ζωής του. Είναι επίσης ένας απίστευτα υπομονετικός και καλός πατέρας, ο οποίος υπερηφανεύεται για την καθοδήγηση του μεγαλύτερου γιου του Antony, στη ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
  
 1