Στάθης Παναγιωτόπουλος: Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος
Κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Στάθη Παναγιωτόπουλου για τη δημοσιοποίηση βίντεο και φωτογραφιών από ερωτικές συνευρέσεις με πρώην συντρόφους του, τα οποία ανέβασε σε sites ερωτικού περιεχομένου χωρίς την έγκρισή τους.

Η δίωξη για τις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος αφορά στην «ανακοίνωση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικών προσώπων, κατ’ εξακολούθηση, με σκοπό βλάβης αλλού».

Ο παρουσιαστής αναζητούνταν από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και χθες (22/12) μετά τις 15:00, ο Παναγιωτόπουλος είχε αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν από τις 16:00 χθες (22/12) ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον  δικηγόρο του. Ο μουσικός παραγωγός κατηγορείται για δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο γυναικών χωρίς τη συγκατάθεσή τους σε διαδικτυακούς ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο, καθώς και για παρενοχλητικές συμπεριφορές σε ανήλικα κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ισχυρίστηκε σε καταγγελία της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, με συνέπεια η Αστυνομία να αναζητά για να συλλάβει τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;