Μάσκα KN95: Ποια είναι και τι προστασία προσφέρει
Η μάσκα ΚΝ95 ή Ν95 ή FFP2 προσφέρει υψηλή αναπνευστική προστασία και καλύπτει σε ποσοστό 94- 95%.

Τη χρήση μάσκας  KN95 για την είσοδο των πολιτών στα σούπερ μάρκετ και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θανάσης Πλεύρης με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Πρόκειται μάσκα με πέντε επίπεδα προστασίας και ειδικά σχεδιασμένα στρώματα φιλτραρίσματος που εξασφαλίζουν μεγάλη προστασία.

Σύμφωνα με παλαιότερη εγκύκλιο, οι μάσκες υψηλής αναπνευστικής προστασίας Ν95 ή ΚΝ95 ή FFP2 προσφέρουν προστασία 94-95%, είναι μίας χρήσης και δεν πρέπει να συνδυάζονται με δεύτερη μάσκα, αλλά να φοριούνται μόνες τους.

Θα πρέπει απαραιτήτως να φέρουν το πιστοποιητικό CE και να μην διαθέτουν βαλβίδα εκπνοής, η οποία επιτρέπει στα αναπνευστικά σταγονίδια που περιέχουν τον ιό να διαφύγουν.

H συγκεκριμένη μάσκα φέρει ρυθμιζόμενο έλασμα στην περιοχή της μύτης, ώστε να εφαρμόζεται πιο κοντά στο πρόσωπο για αυστηρότερη προστασία.

Οι μάσκα  KN95 /FFP2 / N95 είναι διαθέσιμη στα φαρμακεία αλλά και με μία πρόχειρη ματιά στο διαδίκτυο, μπορείτε να τις προμηθευτείτε από διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα, τα οποία προσφέρουν και οικονομικές προσφορές.

Διαβάστε ακόμη:

Νέα μέτρα: Μάσκα παντού, απαγόρευση εκδηλώσεων – Τι θα ισχύσει από αύριο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
 1 
 0