Φρίκη σε ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν παιδιά 7 έως 11 ετών να συνευρεθούν ερωτικά
Όσα είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Ανατριχιάζει την κοινή γνώμη η είδηση πως γυναίκες ωθούσαν μικρά παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, να συνευρίσκονται ερωτικά. Η Δόμνα Μιχαϊλίδου έκανε γνωστή την υπόθεση μετά από επώνυμη επιστολή από τρία άτομα για τη συγκεκριμένη δομή για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

Οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής σοκάρουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που γνωστοποίησε η υφυπουργός Εργασίας, οι γυναίκες παρακολουθούσαν τα μικρά αγοράκια σε ερωτικές περιπτύξεις και πλέον ελέγχεται αν τις κατέγραφαν και σε βίντεο.

Στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον 4 μικρά παιδιά που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, ενώ τα περισσότερα είχαν μεταφερθεί στο ορφανοτροφείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον τους.

Τα μικρά παιδιά έχουν, πλέον, απομακρυνθεί από τη δομή και παρακολουθούνται, ώστε να διαπιστωθεί το ψυχολογικό τραύμα που έχουν υποστεί, αλλά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να καταθέσουν τα όσα έζησαν στο ορφανοτροφείο.

Η υφυπουργός αποκάλυψε πως στην δομή γίνεται πολυεπίπεδος έλεγχος, ενώ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό θα περάσουν από παιδοψυχιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως η υφυπουργός αποκάλυψε πως σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;