Φιλαράκια:
Φιλαράκια: Αυτό με όλα τα εορταστικά επεισόδια!

Το 2021 που πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του ήταν ένα αρκετά σημαντικό έτος για τα «Φιλαράκια», αφού μετά από τόσα χρόνια το HBO Max έφερε το πολυπόθητο reunion του cast.

Αν και έχουν περάσει πάνω 15 χρόνια από τότε που τελείωσε η πολυαγαπημένη μας σειρά, το ενδιαφέρον του κοινού για τη Ρέιτσελ, την Μόνικα, τη Φοίβη, τον Τζόι, τον Τσάντλερ και τον Ρος δεν έχει μειωθεί καθόλου. Θα έλεγε κανείς πως συνέβη το ακτιβώς αντίθετο, καθώς το reunion των Friends μονοπώλησε το ενδιαφέρον του κοινού και των κριτικών αποτελώντας μία σειρά «φαινόμενο» της σύγχρονης τηλεοπτικής εποχής.


Αν τα Χριστούγεννα 2021 θέλεις να “λιώσεις” στην τηλεόραση βλέποντας Φιλαράκια και τρώγοντας μελομακάρονα και κουραμπιέδες (το ή δεν υφίσταται), τότε σού έχουμε έναν χριστουγεννιάτικο “οδηγό” επεισοδίων για να μην ψάχνεσαι τελευταία στιγμή.

Φιλαράκια: “Οδηγός” Χριστουγέννων με όλα τα εορταστικά επεισόδια του αγαπημένου sitcom

The One with Phoebe’s Dad
Σεζόν: 2

Επεισόδιο: 9

Υπόθεση: Είναι Χριστούγεννα και η Φοίβη σε αυτό το επεισόδιο προσπαθεί να βρει τον αληθινό της πατέρα.

The One Where Rachel Quits

Σεζόν:3

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Η Rachel αποφασίζει να παραιτηθεί από το Central Perk, όταν ο Gunther της λέει ότι πρέπει να εκπαιδευτεί ξανά.

The One with the Girl from Poughkeepsie

Σεζόν: 4

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Ο Ross πασχίζει να κρατήσει μία σχέση από απόσταση και ο Chandler να βρει έναν άντρα για τη Rachel. Η Monica σκέφτεται πώς θα δείξει στη νέα της δουλειά ποιος έχει το πάνω χέρι.

The One with the Inappropriate Sister

Σεζόν: 5

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Η Phoebe συγκεντρώνει χρήματα για το Σταυρό της Σωτηρίας στη διάρκεια των διακοπών. Η Rachel ενοχλείται από τη στενή σχέση του φίλου της με την αδελφή του.

The One with the Routine

Σεζόν: 6

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Ο Joey, ο Ross και η Monica χορεύουν στην “Πρωτοχρονιάτικη Εκπομπή του Κλαρκ”. Οι υπόλοιποι της παρέας ψάχνουν τα κρυμμένα χριστουγεννιάτικα δώρα της Monica.

The One with the Holiday Armadillo

Σεζόν: 7

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Ο Ross μεταμφιέζεται σε εορταστικό αρμαντίλο και με τη βοήθεια της Monica, του Chandler και του Joey μαθαίνει στο Ben για το Χάνουκ.

The One with Ross’s Step Forward

Σεζόν: 8

Επεισόδιο: 11

Υπόθεση: Ο Ross αγχώνεται όταν η νέα του φίλη, Μόνα, θέλει να ταχυδρομήσει γλυκές χριστουγεννιάτικες κάρτες με την φωτογραφία και των δυο τους.

The One with Christmas in Tulsa

Σεζόν: 9

Επεισόδιο: 10

Υπόθεση: Εξαιτίας μίας κρίσιμης προθεσμίας στη δουλειά, ο Chandler ξεμένει στην Tulsa της Οκλαχόμα για να περάσει τα Χριστούγεννα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1