Στάθης Παναγιωτόπουλος: Παραδόθηκε στην αστυνομία
Συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, ο Στάθης Παναγιωτόπουλος παραδόθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Παραδόθηκε στην αστυνομία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, μετά από ένταλμα σύλληψης. Ο παρουσιαστής αναζητούνταν από την Αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου και λίγο μετά τις 15:00, ο Παναγιωτόπουλος είχε αποχωρήσει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Λίγο πριν από τις 16:00 ο παρουσιαστής των «Ράδιο Αρβύλα» εμφανίστηκε στο αστυνομικό τμήμα συνοδευόμενος από τον  δικηγόρο του. Ο μουσικός παραγωγός κατηγορείται για δημοσιοποίηση φωτογραφιών και βίντεο γυναικών χωρίς τη συγκατάθεσή τους σε διαδικτυακούς ιστότοπους με πορνογραφικό περιεχόμενο, καθώς και για παρενοχλητικές συμπεριφορές σε ανήλικα κορίτσια.

Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου ισχυρίστηκε σε καταγγελία της ότι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος ανήρτησε εν αγνοία της σε ιστοσελίδες ερωτικού περιεχομένου δύο βίντεο από ερωτική συνεύρεσή τους, με συνέπεια η Αστυνομία να αναζητά για να συλλάβει τον πρώην παρουσιαστή της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα».

Θεοδωρικάκος: Σύλληψη Παναγιωτόπουλου λόγω της μήνυσης που κατέθεσε η δεύτερη κοπέλα

Τη σύλληψη του Παναγιωτόπουλου προανήγγειλε νωρίτερα ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, κατά την παρουσία του σε αγώνα παλαιμάχων της Αστυνομικης Διεύθυνσης Αττικης με τους Γιατρούς του Κόσμου. Στην ομιλία του, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε: «Ο αρχηγός της αστυνομίας με ενημέρωσε πως επίκειται η σύλληψη του Παναγιωτόπουλου, καθώς προηγήθηκε μήνυση από άλλη κοπέλα και είναι πλέον καταζητούμενος. Η προηγούμενη δεν είχε καταθέσει μήνυση. Θα συλληφθεί το πολύ σε δυο ώρες για όσα έχει κάνει».

«Πιστεύω ότι η ανθρωπιά και ο ανδρισμός έχουν σαν προϋπόθεση να φερόμαστε με σεβασμό και αγάπη στη σύζυγό μας, στη φίλη μας, στην κοπέλα μας, σε όποια γυναίκα βρίσκεται στη ζωή μας και έχουμε κάποια ιδιαίτερη σχέση. Θεωρώ πρωτοφανή αθλιότητα και απάνθρωπη συμπεριφορά ότι στην Ελλάδα έχουμε φέτος 17 δολοφονίες γυναικών. Έχει παίξει κακό ρόλο η καραντίνα, που μεγεθύνει τα προβλήματα σε ζευγάρια και οικογένειες. Πρόσφατα είχα την τύχη να συγχαρώ τέσσερις συναδέλφους σας που έσωσαν στο… παρά 20 δευτερόλεπτα μια γυναίκα, η οποία κινδύνευε. Ήταν απίστευτο» συνέχισε ο κ. Θεοδωρικάκος, αναφερόμενος στην έξαρση των περιστατικών βίας κατά των γυναικών τους προηγούμενους μήνες.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Όπως γνωστοποίησε νωρίτερα ο γνωστός ποινικολόγος Απόστολος Λύτρας -ο οποίος εκπροσωπεί τη δεύτερη από τις δύο γυναίκες που προχώρησαν σε σχετική καταγγελία- η κοπέλα είχε καταθέσει χθες μήνυση στην Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Θεσσαλονίκης και βάσει αυτής, κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου.

Απόστολος Λύτρας: «Συνολικά 9 βίντεο αναρτημένα στο διαδίκτυο»

Όπως κατήγγειλε η κοπέλα, οικογενειακή φίλη με την οποία συνδεόταν ερωτικά στο παρελθόν ο παρουσιαστής, ο ίδιος ανάρτησε εν αγνοία της δύο βίντεο με ερωτικής τους συνεύρεση σε ιστοτόπους πορνογραφικού περιεχομένου όταν εκείνη ήταν 18 χρόνων. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η ενάγουσα έδωσε στις αρχές και τα λινκ με τα εν λόγω βίντεο. 

«Eπικοινώνησε μία κοπέλα μαζί μου, που είναι μάλιστα οικογενειακή φίλη του Παναγιωτόπουλου. Πριν από κάποια χρόνια είχαν μια σχέση. Πληροφορήθηκε προχθές ότι ο συγκεκριμένος είχε ανεβάσει βίντεο από τη συνεύρεσή τους και φωτογραφίες της κοπέλας στο Διαδίκτυο. Oποιαδήποτε έχει συνάψει στο παρελθόν σχέση μαζί του, αντιλαμβάνεστε ότι είναι σε μια κατάσταση που περνάει από το μυαλό της αυτό» είπε ο κ. Λύτρας το πρωί στην ΕΡΤ.

Μάλιστα, ο ίδιος είχε κάνει λόγο για συνολικά εννέα παρανόμως αναρτημένα βίντεο από τον παρουσιαστή, προαναγγέλλοντας εξελίξεις εντός της ημέρας.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;