Όλγα Ντάλλα GNTM 4: Η πρώτη της ανάρτηση - Αφήνει τον πρωταθλητισμό για το modeling
H εντυπωσιακή κολυμβήτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον Στυλιανό.

H Όλγα Ντάλλα κατέκτησε τη 2η θέση στον τελικό του «GNTM 4», συγκεντρώνοντας συνολικά 162 βαθμούς, πίσω από την Κυβέλη που στέφθηκε η μεγάλη νικήτρια με 169 βαθμούς.

Λίγο μετά την ολοκλήρωση του τελικού η εντυπωσιακή κολυμβήτρια έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram και δεν παρέλειψε να αναφέρει και τον Στυλιανό, με τον οποίο έχει δηλώσει ερωτευμένη.

Αναλυτικά, η Όλγα έγραψε στο Instagram:

«Όλα ξεκίνησαν με ένα όνειρο, μετατράπηκαν σε στόχο και εν τέλει κατέληξαν σε μια πραγματικότητα. Νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων που μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, όπου μέσα από αυτήν έλαβα μαθήματα τόσο για το modeling όσο και για την ζωή ευρύτερα. Μέσα από αυτό το ταξίδι γνώρισα απίστευτους ανθρώπους που υπήρξαν στήριγμα μου καθ’ όλη την διάρκεια του διαγωνισμού.

Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα άτομα της παραγωγής, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, και ιδιαιτέρως τους κριτές @genevievevv @angelosbratis @skoulos @ismini_mini και τον Coach @yiorgoskaravas_official .

Είμαι παρά πολύ συγκινημένη για την αγάπη και την στήριξη που έλαβα. Δεν έχω λόγια να περιγράψω το πόσο ευχαριστώ τα άτομα που πίστεψαν σε εμένα.

P.S. @stylianosf meine Liebe, μου παρέδωσες την σκυτάλη και τα καταφέραμε» έγραψε.

Όπως ήταν αναμενόμενο στο συγκεκριμένο post της Όλγας, απάντησε και ο Στυλιανός. Ειδικότερα, ο ίδιος σχολίασε: «Είσαι η νικήτρια της καρδιάς μου».

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Ntalla (@olga_ntalla)

Όλγα Ντάλλα: «Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό, θέλω να ασχοληθώ με το μόντελινγκ»

Η Όλγα Ντάλλα, πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με την αθλήτρια κολύμβησης περίπου μια εβδομάδα πριν τον τελικό του ριάλιτι μόδας, στον οποίο ήταν φιναλίστ.

Ωστόσο στις δηλώσεις της μετά το τέλος του παιχνιδιού, η Όλγα Ντάλλα ανέφερε πως δεν ξέρει αν θα συνεχίσει τον πρωταθλητισμό, καθώς την ενδιαφέρει να ασχοληθεί μόνο με το μόντελινγκ.

«Δεν ξέρω αν θα συνεχίσω τον πρωταθλητισμό γιατί έχω χάσει ένα πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στο παιχνίδι κι επίσης επειδή θέλω να κυνηγήσω το μόντελινγκ, δεν θα έχω χρόνο να συνδυάσω και τα δυο. Οπότε βάζω το μόντελινγκ μπροστά, ίσως έτσι για τον εαυτό μου να κολυμπάω λίγο αλλά στον βαθμό του πρωταθλητισμού δεν νομίζω. Το κολύμπι θέλει πάρα πολλές θυσίες, οπότε από την στιγμή που θέλω να ακολουθήσω το μόντελινγκ τώρα, θα αφοσιωθώ εκεί», ανέφερε.

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;