David Beckham: Σχεδίασε τη δική του Maserati MC20 Fuoriserie Edition
O γνωστός ποδοσφαιριστής David Beckham έγινε σχεδιαστής μιας κατά παραγγελία Maserati MC20 Fuoriserie Edition.

Αθλητής, μοντέλο, επιχειρηματίας, φιλάνθρωπος και πρεσβευτής της ιταλικής φίρμας αυτοκινήτων Maserati, ο David Beckham έγινε και σχεδιαστής μιας κατά παραγγελία Maserati MC20 Fuoriserie Edition. Η ενέργεια είναι μέρος του προγράμματος προσαρμογής της Maserati, το οποίο επιτρέπει στους πελάτες να προσαρμόσουν το αυτοκίνητο στα μέτρα τους.

Μετά από μια ομαδική διαδικασία σχεδιασμού, ο David Beckham και οι σχεδιαστές της Maserati Centro Stile δημιούργησαν ένα εξατομικευμένο αυτοκίνητο MC20 Fuoriserie Edition σύμφωνα με τις υποδείξεις του διάσημου πρώην ποδοσφαιριστή.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maserati Italia (@maserati_italia)

Κατασκευασμένο στην Ιταλία, το αυτοκίνητο τροφοδοτείται από έναν πατενταρισμένο κινητήρα βενζίνης V6 με καταβολές από τις πίστες της Formula 1.

«Πάντα ήμουν λάτρης των αυτοκινήτων, οπότε το να συμμετάσχω στο σχεδιασμό και τη δημιουργία της MC20 μέσω του προγράμματος προσαρμογής Fuoriserie ήταν μια εκπληκτική εμπειρία» είπε χαρακτηριστικά ο David Beckham.

Kαι συμπλήρωσε:

«Τα αυτοκίνητα αφορούν το προσωπικό γούστο είτε είναι το μοντέλο, το χρώμα ή μικρές προσωπικές λεπτομέρειες στο εσωτερικό. Ήταν απίστευτη η συνεργασία με την ομάδα της Maserati και τους σχεδιαστές για τη δημιουργία αυτού του μοναδικού αυτοκινήτου που είναι εμπνευσμένο από το δεύτερο σπίτι μου, το Μαϊάμι, και την ποδοσφαιρική μου ομάδα εκεί. Είναι χαρά να βρίσκεσαι πίσω από το τιμόνι».

David Beckham: H πηγή έμπνευσης και οι λεπτομέρειες της Maserati

Το Μαϊάμι, το σπίτι του αμερικανικού ποδοσφαιρικού συλλόγου του Beckham και τα μαύρα και ροζ χρώματα της ομάδας, αποτέλεσαν την έμπνευση για το κατά παραγγελία αυτοκίνητο.

Το αμάξωμα διαθέτει γυαλιστερό μαύρο τόνο που έρχεται σε αντίθεση με τα λογότυπα Trident στη μάσκα , σε μαύρο, αλλά οπάκ φινίρισμα. Τα γράμματα της Maserati στο πίσω μέρος είναι επίσης οπάκ, ενώ το σήμα MC20 στην πόρτα και οι δαγκάνες φρένων Brembo είναι παστέλ ροζ.

Το εσωτερικό, σε δέρμα και Alcantara, είναι μαύρο με ροζ ραφές. Οι πλάτες των καθισμάτων είναι επεξεργασμένες με μέθοδο χαρακτικής με λέιζερ και το προσκέφαλο διαθέτει τρισδιάστατο παστέλ ροζ κέντημα. Στο κενό μεταξύ των δύο καθισμάτων υπάρχει εξατομικευμένη πινακίδα με γυαλιστερό-ματ εφέ: στο επάνω μέρος, δίπλα στην «τρίαινα» της Maserati, οι λέξεις Maserati Fuoriserie είναι παστέλ ροζ, ενώ από κάτω αναγράφεται η φράση «For David» με εφέ αλουμινίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;