Spotify: Τρία χριστουγεννιάτικα podcasts που θα σου κρατήσουν συντροφιά στις γιορτές
Χριστούγεννα 2021: Μερικά podcasts για να σού κάνουν παρέα την φετινή εορταστική περίοδο...

Απέχουμε λίγες μόλις ημέρες μακριά από τα Χριστούγεννα 2021 και έχουμε ενθουσιαστεί, καθώς μετά από έναν χρόνο θα ζήσουμε μία από τις πιο όμορφες, γλυκές και λαμπερές περιόδους της χρονιάς κανονικά και χωρίς (πολλούς) περιορισμούς. Μάλιστα, τα Χριστούγεννα συνοδεύονται από μερικές ημέρες διακοπών, χαλάρωσης και ηρεμίας.

Αν λοιπόν θέλετε να ηρεμήσετε λίγο παραμένοντας όμως στο κλίμα των Χριστουγέννων, σας έχουμε τρεις εξαιρετικές προτάσεις podcasts στο Spotify με θέματα που σχετίζονται όλα ποικιλοτρόπω με τα Χριστούγεννα και μπορούν να σας κρατήσουν συντροφιά αυτές τις ημέρες.

Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε έναν καφέ/τσάι ή ό,τι επιθυμείτε, τα ακουστικά σας και να βγείτε βόλτα στην στολισμένη πόλη που βρίσκεστε και να πατήσετε play, ώστε να απολαύσετε την βόλτα σας παρέα με ένα podcast!

1. Christmas Past

Το Christmas Past είναι ένα εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο podcast από το οποίο μπορείς να μάθεις την ιστορία που “κρύβεται” πίσω από πολλά γνωστά χριστουγεννιάτικα έθιμα. Εκτός από έθιμα το Christmas Past έχει διευρύνει την θεματική του γκάμα και σε άλλα θέματα που αφορούν τα Χριστούγεννα και πλέον μοιάζουν με χριστουγεννιάτικα έθιμα. Αν θέλεις να μάθεις ενδιαφέρουσες και ολίγον τι παράξενες πληροφορίες που σχετίζονται με τα Χριστούγεννα, τότε here you are!

2. The Calm Christmas Podcast

Αν και για μερικά άτομα τα Χριστούγεννα είναι Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, για κάποια άλλα άτομα είναι ψυχολογικά εξουθενωτικά. Και η συγγραφέας, Beth Kempton, το γνωρίζει αυτό και ως εκ τούτου δημιούργησε ένα λίγο πιο σοβαρό podcast συγκριτικά με το προηγούμενο. Σε αυτό η συγγραφέας δίνει συμβουλές και τρόπους για την αντιμετώπιση για μία πιο “σκοτεινή” πλεθρά της εορταστικής περιόδου, όπως το πένθος και η μοναξιά που αποτελούν συναισθήματα, τα οποία μπορούν να γίνουν πολύ πιο έντονα κατά την εορταστική περίοδο.

3. Behind the Christmas Hits With Drew Savage

Αν είναι κάτι που μας φέρνει στο μυαλό τα Χριστούγεννα και μας βάζει πάντα σε χριστουγεννιάτικο mood είναι τα η χριστουγεννιάτικη μουσική. Και ο Drew Savage, ο host που συγκεκριμένου podcast, φρόντισε να μάθουμε την ιστορία και άλλες λεπτομέρειες για πασίγνωστα (ή και όχι τόσο) χριστουγεννιάτικα τραγούδια, όπως το White Christmas και το Rockin’ Around the Christmas Tree.

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1