Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (23 - 29/12)
Οι ταινίες που θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Αν και η νέα κινηματογραφική εβδομάδα δεν είναι τόσο πλούσια όσο η προηγούμενη εβδομάδα, φέρνει μαζί της δύο πολύ “δυνατές” ταινίες. Αρχικά, τα Χριστούγεννα 2021 θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε το τέταρτο κεφάλαιο στο sci-fi έπος με πρωταγωνιστή τον Κιάνου Ριβς σε έναν ρόλο που τον καθιέρωσε στα κινηματογραφικά δρώμενα.’


Επιπλέον, θα δούμε μία αναμενόμενη ελληνική ταινία, το Σμύρνη μου αγαπημένημε την Μιμή Ντενίση όχι μόνα να πρωταγωνιστεί, αλλά και να συνυπογράφει το σενάριο από τη διασκευή της ομώνυμης επιτυχημένης θεατρικής παράστασης.

1. The Matrix: Resurrections

Υπόθεση: Επιστροφή σε έναν κόσμο με δύο πραγματικότητες. Η μία είναι η καθημερινότητα. Η άλλη κρύβεται πίσω της. Για να ανακαλύψει εάν η δική του πραγματικότητα είναι αληθινή ή ένα νοητικό κατασκεύασμα, ο Νίο / κύριος Άντερσον (Ριβς) θα πρέπει να καταδυθεί ξανά στο αμφίσημο σύμπαν του Matrix, όπου οι δύο πραγματικότητες καλύπτουν η μία την άλλη.

2.Σμύρνη μου αγαπημένη

Υπόθεση:  H Φιλιώ Μπαλτατζή, μία ηλικιωμένη Ελληνοαμερικανίδα, σπεύδει στη Μυτιλήνη με την εγγονή της, για να συμπαρασταθεί στους Σύριους πρόσφυγες. Κανείς δεν ξέρει την καταγωγή της, κανείς δεν ξέρει ότι η Σμυρνιά γιαγιά της βρέθηκε κάποτε στο ίδιο νησί κατατρεγμένη και προσφυγοπούλα. Το τεφτεράκι με τις συνταγές της συνονόματης γιαγιάς ξετυλίγει την πολυτάραχη ιστορία της κοσμοπολίτικης οικογένειας Μπαλτατζή, όπως διαμορφώνεται από τις τραγικές διεθνείς εξελίξεις που καθόρισαν τη μοίρα ολόκληρων λαών. Διαφορετικές γενιές γυναικών της ίδιας οικογένειας ενώνονται στον χώρο και τον χρόνο, μέσα από τα νήματα της ιστορίας. Παρόν και παρελθόν γίνονται ένα.

3. Φεγγαρόσκονη

Υπόθεση: Ο Πίτερ ταξιδεύει ως το φεγγάρι για να σώσει την μικρή του αδερφή! Θα τα καταφέρει;
Βασισμένη σε ένα από τα πιο δημοφιλή παιδικά βιβλία στη Γερμανία, η ταινία Φεγγαρόσκονη (Moonbound) έρχεται στις 23 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους!

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

4. Gunda

Υπόθεση:Ασπρόμαυρο και χωρίς διαλόγους, αλλά συνοδεία μόνο των ήχων της φύσης, η ταινία καταδύεται στην καθημερινότητα των ζώων μιας φάρμας για να υπογραμμίσει χαμηλότονα πως εκείνα όπως και οι άνθρωποι αποτελούμε “πρώτη ύλη”. Η ταινία είναι ένα βραβευμένο ντοκιμαντέρ με ήρωα ένα γουρουνάκι.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
15 Μαϊ. 2024
Ολυ
72'
1 - 0
ΑΕΚ
15 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
72'
2 - 0
Παν
15 Μαϊ. 2024
ΠΕΡ
3'
57 - 47
ΚΟΛ
16 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;