Τα καλύτερα τρέιλερ που είδαμε την εβδομάδα αυτή
Τα τρέιλερ από νέες σειρές και ταινίες που συζητήθηκαν πολύ την εβδομάδα που μας πέρασε.

Άλλη μία εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και… μπορούμε να πούμε ότι ήταν σχετικά ήσυχα τα πράγματα σε ότι αφορά καινούρια τρέιλερ από ταινίες και σειρές. Ωστόσο, τη Δευτέρα είδαμε ένα από τα τρέιλερ που περιμέναμε πώς και πώς και μπαίνουμε ξανά δυναμικά στον κόσμο του Harry Potter που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Πάμε να δούμε, λοιπόν, τα καλύτερα τρέιλερ που έκαναν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και συγκέντρωσαν όλα τα βλέμματα!

Ταινίες

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Η Warner Bros. με το πρώτο τρέιλερ για την τρίτη ταινία της σειράς prequel του “Harry Potter”, “Fantastic Beasts”, θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ξανά στη μαγεία. Ο Mads Mikkelsen αναλαμβάνει το ρόλο του Grindelwald μετά την απομάκρυνση του Johnny Depp και δίνει κάτι διαφορετικό και πιο τρομακτικό στον χαρακτήρα. Το τρέιλερ έχει κάτι για όλους και… περιμένουμε να δούμε πώς θα είναι η ταινία…

The Unbearable Weight Of Massive Talent

Ο Nicolas Cage σε μία meta ταινία για την καριέρα του και την υποκριτική… Νομίζω πως, ήδη, έχω κλείσει εισιτήριο!

The Lost City

Η Sandra Bullock πρωταγωνιστεί σε μία νέα κωμική περιπέτεια ως μία συγγραφέας ρομαντικών μυθιστορημάτων όπου την απαγάγει ο Daniel Radcliffe. Το μοντέλο των εξωφύλλων των βιβλίων της, που τον υποδύεται ο Channing Tatum, αναλαμβάνει το ρόλο του διασώστη της.

You Won’t Be Alone

Ένα θρίλερ που θυμίζει σε πολλά τις ταινίες του Ari Aster, “The Witch” και “Midsommar”. Η Noomi Rapace υποδύεται μία κοπέλα που μεταμορφώνεται σε μάγισσα από ένα αρχαίο πνεύμα.

Σειρές

How I Met Your Father

Το spin-off του “How I Met Your Mother” έχει το πρώτο επίσημο του τρέιλερ. Η Hilary Duff αναλαμβάνει τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα κωμωδία του Hulu.

Servant Season 3

Η επιτυχημένη σειρά τρόμου από τον M. Night Shyamalan έρχεται για την τρίτη της σεζόν στο Apple TV+ στις 22 Ιανουαρίου 2022.

A Very British Scandal

Ένα από τα πιο σκανδαλώδη διαζύγια που συγκλόνισε τη Μεγάλη Βρετανία την δεκαετία του ’60 είναι το θέμα της νέας μίνι σειράς του BBC με πρωταγωνιστές τους Claire Foy και Paul Bettany.

Hawkeye Season Finale

Ακόμα μία σειρά του MCU στο Disney+ φτάνει στο τέλος της. Το φινάλε αναμένεται να είναι εκρηκτικό και να μας συστήσει έναν δημοφιλή κακό του σύμπαντος της Marvel. Θέλουμε να δούμε, όμως, αν η σειρά θα πάρει το πράσινο φως και για δεύτερη σεζόν ή η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί στην Kate Bishop.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
29 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Φιο
01 Ιούν. 2024
Μπο
22:00
-
Ρεά

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;