GNTM 5: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής - Δείτε το trailer (Vid)
GNTM 5: Μόλις τελείωσε το GNTM 4 και βγήκε ήδη trailer για τη νέα σεζόν του ριάλιτι - Αγόρια και κορίτσια είναι έτοιμα να "ριχτούν" και πάλι στη μάχη του modelling!

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του φετινού κύκλου του GNTM, το Star δημοσίευσε το trailer για δηλώσεις συμμετοχών στο GNTM 5, που θα προβληθεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, το φθινόπωρο του 2022.

Η Κυβέλη Χατζηευστρατίου είναι η μεγάλη νικήτρια του GNTM4!

«Το ταξίδι στη μόδα, το modeling, τις φωτογραφίσεις και την πασαρέλα συνεχίζεται. Δήλωσε Συμμετοχή για τον 5ο Κύκλο!» αναφέρει το μήνυμα για τον επόμενο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν,  επιστρέφει δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 5.

Αγόρια και κορίτσια είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους – να γίνουν το επόμενο GNTM 5.

Σε μια εποχή που τα πρότυπα της μόδας και της ομορφιάς συνεχώς αλλάζουν, οι κριτές, απόλυτα εναρμονισμένοι με όσα συμβαίνουν τώρα, αναζητούν τα σύγχρονα, εντυπωσιακά, μοναδικά πρόσωπα, που την αντιπροσωπεύουν.

Και ανάμεσά τους φυσικά, εκείνο το ένα, νέο πρόσωπο, που θα «ταράξει» τα νερά του ελληνικού modelling.

Το GNTM 5 επιστρέφει πιο εντυπωσιακό, αισιόδοξο και σύγχρονο από ποτέ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;