Κυβέλη -GNTM 4: O Κωνσταντίνος με αποκάλεσε
Κυβέλη- GNTM 4: Ανέφερε ότι μετά τη μέτρηση ο Κωνσταντίνος την αποκάλεσε με έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό. Τι απάντησε εκείνος.

Με ένταση ξεκίνησε ο τελικός του GNTM 4.

Για άλλη μία φορά η Κυβέλη αποκλείστηκε από τους υπόλοιπους παίκτες. Τι κι αν είναι μόνο τρεις, η Κυβέλη ένιωσε ξανά να “μην την κάνουν παρέα” ο Κωνσταντίνος και η Όλγα. Όπως δήλωσε η ίδια στην κάμερα: “Δεν με ενδιαφέρει, το έχω συνηθίσει. Θέλω να μείνω επικεντρωμένη στον στόχο μου“.

Από τη μεριά τους ο Κωνσταντίνος και η Όλγα, τα έριξαν στην Κυβέλη και στο ύφος της. Μάλιστα, η Όλγα μπροστά στους κριτές ανέφερε πως τώρα είναι όλα καλά με την Κυβέλη. Εκείνη από τη μεριά της αρνήθηκε ότι όλα είναι καλά, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “όλα άλλαξαν μετά τη βαθμολογία του τελικού“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Εκείνη τη στιγμή, ο Κωνσταντίνος πήρε τον λόγο, κατηγορώντας την Κυβέλη ότι τον μειώνει κάθε φορά που βρίσκονται κοντά στους κριτές. Ακολούθησε μία έντονη λογομαχία μεταξύ των δύο φιναλίστ, με την Όλγα να μην παρεμβαίνει, νιώθοντας ότι είναι στη μέση.

Η Κυβέλη επίσης ανέφερε ότι μετά τη μέτρηση ο Κωνσταντίνος την αποκάλεσε με έναν πολύ άσχημο χαρακτηρισμό. Εκείνος το αρνήθηκε και την κατηγόρησε ότι αυτές τις δηλώσεις τις κάνει μόνο “on camera”.

Στη συνέχεια μείναμε με το στόμα ανοιχτό καθώς η Κυβέλη ανέφερε ότι ο συμπαίκτης της, την αποκάλεσε “ιερόδουλη“.

Πάντως, η Ζενεβιέβ, προέτρεψε τους παίκτες να διοχετεύσουν την έντασή τους στο σετ.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;