Chris Noth: Τρίτη κατηγορία κατά του σταρ του
Ακόμα μία κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση κατά του Chris Noth, γνωστού ως Mr. Big από το "Sex and the City".

Από την Παρασκευής 17/12, μία νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης έχει ταράξει το Hollywood. Οι νέες καταγγελίες αφορούν τον star του Sex and The City, Chris Noth, και στις δύο καταγγελίες που είδαν το φως της δημοσιότητας χθες, έρχεται να προστεθεί και μία τρίτη καταγγελία.

Η καταγγελία δημοσιεύθηκε χθες στο Daily Beast και έγινε από μια γυναίκα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο Άβα. Στην καταγγελία της, η γυναίκα ανέφερε πως ο ηθοποιός την κακοποίησε, ενώ δούλευε σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης το 2010, σε ηλικία 18 χρόνων.

Ο ηθοποιός αρνείται και αυτήν την καταγγελία. Όπως αναφέρει η μάνατζέρ του στο περιοδικό People

“Η ιστορία αυτή είναι πλήρως κατασκευασμένη και οι φερόμενες κατηγορίες περιγράφονται σαν ένα κομμάτι κακής επιστημονικής φαντασίας. Όπως δήλωσε χθες ο Κρις, δεν έχει και ούτε ποτέ θα ξεπεράσει εκείνη τη γραμμή.”

Στην καταγγελία της, η Άβα αναφέρει πως είχε προσληφθεί ως σερβιτόρα στο Da Marino ενώ κάποια βράδια, όταν είχε ζωντανή μουσική, τραγουδούσε στο εστιατόριο. Σύμφωνα με την ίδια, ο Noth ήταν συχνός πελάτης στο εστιατόριο και “πάντα υπό την επήρεια αλκοόλ”. Η ίδια υποστηρίζει συγκεκριμένα:

“Δεν θυμάμαι λεπτομερώς πόσες φορές μιλήσαμε, αλλά ήταν με μεγάλη οικειότητα και μια νύχτα είπε στο αφεντικό μου πως θα τραγουδούσαμε μαζί, παρότι δεν είχα πιάσει βάρδια ακόμα.”

Μετά το κοινό σόου, η Άβα υποστηρίζει πως εκείνη και ο Noth“μιλήσαμε για την καριέρα μου και την πόλη καταγωγής μου, το Τορόντο” σε τραπέζι, ενώ εκείνος επανειλημμένως την τραβούσε στην ποδιά του ενώ τη θώπευε και “με πίεζε πάνω στη στύση του”. Στο τέλος της βάρδιάς της, όπως υποστηρίζει, και ενώ πήγαινε να πληρωθεί, ο Noth την ακολούθησε και “φερόταν σαν να φεύγαμε κρυφά μαζί”.

“Στην αρχή, ένιωθα σαν να ήμουν το μόνο άτομο στον πλανήτη που μπορούσα να με ακούσω να λέω ‘όχι'” αναφέρει στην καταγγελία της, προσθέτοντας πως ο Noth την έσπρωξε σε ένα γραφείο, τη φίλησε και τη βίασε με τα δάχτυλα. Η Άβα συνέχισε την εξιστόρηση των γεγονότων λέγοντας πως προσπάθησε να τον σπρώξει μακρυά και πως:

“Ήλπιζα τόσο να τελειώσει εκεί.

Το σώμα μου πόναγε το πρωί. Δεν άκουγε όχι, αλλά με άκουσε όταν του είπα όχι εδώ και τον έπεισα να βρεθούμε αλλού.”

Ο ίδιος της έστειλε μήνυμα από το σπίτι του και της ζητούσε τη διεύθυνσή της, αλλά εκείνη δεν του απάντησε ποτέ.

Μετά τις καταγγελίες, που είδαν το φως της δημοσιότητας, το πρακτορείο που εκπροσωπούσε τον γνωστό ηθοποιό, έληξε τη συνεργασία μαζί του, καθώς και η εταιρεία Peloton απέσυρε διαφήμιση όπου πρωταγωνιστούσε ο Noth.

Αξίζει να σημειωθεί πως άλλες δύο γυναίκες, με τα ψευδώνυμα Ζόι και Λίλι, 40 και 31 χρόνων, αντιστοίχως, είχαν καταγγείλει τον 67χρονο που έγινε γνωστός από το ρόλο του Mr. Big στην επιτυχημένη σειρά του HBO, “Sex and the City”, για σεξουαλική επίθεση 2004 στο Λος Άντζελες και το 2015 στη Νέα Υόρκη.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;