Big Brother - ΤΕΛΙΚΟΣ: Αυτός είναι ο μεγάλος νικητής του ριάλιτι
Big Brother - ΤΕΛΙΚΟΣ: Ο παίκτης που κατάφερε να κερδίσει την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού και να αναδειχθεί μεγάλος νικητής.

Το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του Big Brother. Το αποτέλεσμα κρίθηκε από το τηλεοπτικό κοινό που ψήφισε τον παίκτη που ήθελε να αναδείξει ως μεγάλο νικητή του ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Ευδοκία Τσαγκλή, Νίκος Τακλής, Παναγιώτης Πέτσας και Ανχελίτα κονταροχτυπήθηκαν τη βραδιά του μεγάλου τελικού, όμως, ένας από αυτούς κατάφερε να φτάσει στην κορυφή. Οι παρουσιαστές Γρηγόρης Γκουντάρας και Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη υποδέχθηκαν στο πλατό παλιούς παίκτες του Μεγάλου Αδελφού και στην πορεία υπήρξε μια αναδρομή στις καλύτερες στιγμές που είδαμε φέτος στο Big Brother.

Μετά από 16 εβδομάδες με 22 προσωπικότητες που πέρασαν το κατώφλι του ριάλιτι, μόνο ένας κατάφερε να φτάσει στην πρώτη θέση και να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ. Η αγωνία κορυφώθηκε για τα δύο ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν στο σπίτι και την στιγμή της ανακοίνωσης όλοι περίμεναν να ακούσουν την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού με κομμένη την ανάσα.

Στο τέλος της βραδιάς, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε πως ο μεγάλος νικητής του Big Brother είναι ο Νίκος Τακλής. Στην τέταρτη θέση βρέθηκε η Ανχελίτα, στην τρίτη ο Παναγιώτης Πέτσας και στην δεύτερη η Ευδοκία Τσαγκλή.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;