Μαντώ:
Μεταξύ άλλων, η Μαντώ μίλησε για το body shaming. Τόνισε ότι λόγω του επαγγέλματός της, της ζητούσαν να είναι αρκετά αδύνατη.

Στο «Στούντιο 4» βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου η Μαντώ.

Μεταξύ άλλων, η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για το body shaming που επικρατούσε παλαιότερα. Τόνισε ότι λόγω του επαγγέλματός της, της ζητούσαν να είναι αρκετά αδύνατη. Μάλιστα, έφτασε σε σημείο να αρρωστήσει από τις αυστηρές δίαιτες που υποχρεούταν να ακολουθεί.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mando | Μαντώ (@official_mando_)

«Υπήρχε body shaming τότε. Και τρία κιλά πάνω να ήσουνα, σου έλεγαν στη δουλειά να χάσεις δέκα. Ήταν τραγικό, γιατί κάποια κοπέλα, όπως εγώ που ήμουν μία κοπέλα με καμπύλες και η φυσιολογική μου κατάσταση ήταν να μην είμαι αδύνατη γιατί αρρωσταίνω, πήγα κόντρα στη φύση μου και να γίνω κόκαλο» ανέφερε αρχικά η Μαντώ.

Εν συνεχεία, τόνισε: «Έτρωγα τρεις μπουκιές και αυτό ήταν. Αρρώστησα. Είχα νοσηλευτεί, είχα αναιμία, θυρεοειδή. Δεν έπρεπε να το κάνω. Δεν ήμουν ποτέ η τραγουδίστρια που ήθελα να τραγουδάω και να κοιτάνε τα πόδια μου. Αλλά μπήκα στη διαδικασία για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω. Τις εποχές που είχα περισσότερα κιλά, είχα μεγαλύτερη επιτυχία. Όποτε αδυνάτιζα πολύ, δεν ήμουν τόσο δημοφιλής».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;