Bachelor - spoiler: Ποια είναι η νικήτρια του reality
Bachelor: Ποια θα είναι άραγε η νικήτρια του αποψινού μεγάλου τελικού του reality; Η Άννα ή η Αθήνα "New York";

Η Γιώτα Δημήτροβα ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό επεισόδιο του “The Bachelor“, ένα βήμα πριν από τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι αγάπης του Alpha, ο οποίος θα προβληθεί το βράδυ της Παρασκευής (17/12). Οι δύο φιναλίστ είναι η Άννα και η Αθηνά “New York.

Η κοπέλα δεν κατάφερε να κερδίσει την καρδιά του Αλέξη Παππά, παρόλο που ίδια είχε αναπτύξει έντονα συναισθήματα για εκείνον. Έτσι, όταν ο Έλληνας Bachelor της ανακοίνωσε πως μένει εκτός τελικού, τον πλησίασε απογοητευμένη και εκνευρισμένη, του έδωσε τα κοσμήματα που της είχε χαρίσει, του γύρισε την πλάτη και έφυγε.

Επιτέλους το “The Bachelor“, που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις, φτάνει στο τέλος του απόψε, Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου.

The Bachelor Spoiler: Αυτή κερδίζει την καρδιά του Αλέξη

Τα ψέματα τελείωσαν, μεταφορικά και κυριολεκτικά, και απόψε το ριάλιτι τελειώνει με την οριστική επιλογή του Αλέξη Παππά. Η απόφασή του είναι δύσκολη, τουλάχιστον έτσι λέει ο ίδιος, όπως και κάθε πρόβλεψη, αφού από τη στιγμή που βγήκε εκτός το μεγάλο φαβορί, οι άλλες δύο κοπέλες είναι στο ίδιο επίπεδο.

Μία όμως θα είναι η μεγάλη νικήτρια. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή θα είναι η Αθηνά “New York, το απόλυτο αουτσάιντερ, που όμως χάρη στην αυθεντικότητά της και την αυθόρμητη “τρέλα” της, καταφέρνει να έρθει πιο κοντά στον Αλέξη.

Άντε, και καλά στέφανα!

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
 2 
 0 
 0 
 2