Παναγιώτης Κουρουμπλής: Διαγράφηκε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ
Παναγιώτης Κουρουμπλής: Ο Αλέξης Τσίπρας τον διέγραψε από την Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, μετά τον χαρακτηρισμό "δολοφόνοι" για τους βουλευτές της Ν.Δ.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, διέγραψε από την Κ.Ο του κόμματος τον Παναγιώτη Κουρουμπλή.

Ο κ. Κουρουμπλής αποκάλεσε “δολοφόνους” τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενος στη διαχείριση της πανδημίας και στην έκθεση Τσιόδρα – Λύτρα και αρνήθηκε να ανακαλέσει παρά τη θύελλα αντιδράσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο μετά το επίμαχο περιστατικό ο Αλέξης Τσίπρας επικοινώνησε με την γραμματέα της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ, Όλγα Γεροβασίλη και με οργισμένο ύφος της ζήτησε να μεταβιβάσει στον Παναγιώτη Κουρουμπλή ότι οφείλει άμεσα να ανακαλέσει μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής την φράση με την οποία αποκάλεσε τους βουλευτές της Ν.Δ, δολοφόνους.

Αρχικά ο βουλευτής Β’ Αθήνας φάνηκε να αποδέχεται το αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ. Όμως δεν εμφανίστηκε στην ολομέλεια της Βουλής και στην συνέχεια ειδοποίησε ότι δεν προτίθεται να προχωρήσει στην ανάκληση. Έτσι σχεδόν αυτόματα ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε την εντολή για την διαγραφή του από την Κ.Ο.

Εμφανέστατη έγινε στην Βουλή η δυσαρέσκεια των μελών της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ . Τόσο στην τοποθέτησή του Πάνου Σκουρλέτη που χαρακτήρισε «άστοχη» την παρέμβαση του Π. Κουρουμπλή όσο και του Νίκου Φίλη που επισήμανε ότι η ομιλία του διαγραμμένου βουλευτή «δεν μας καλύπτει».

Μάλιστα όπως επισημάνθηκε από τον Πάνο Σκουρλέτη με έμμεσο τρόπο η Ν.Δ έδειξε ότι σκοπεύει να αξιοποιήσει την συμπεριφορά του Π. Κουρουμπλή προκειμένου να αποφύγει να απαντήσει για το φλέγον ζήτημα της διαχείρισης του κορωνοϊού.

Πηγή Φωτογραφίας: Facebook

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;