Ολυμπιακός: Πολύ κοντά σε επιστροφή ο Κώστας Μανωλάς
Ο Κώστας Μανωλάς βρίσκεται στην Αθήνα και απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρώσει την επιστροφή στον Ολυμπιακό.

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στο μεγάλο λιμάνι βρίσκεται ο Κώστας Μανωλάς, μετά από 7,5 χρόνια. Ο Ολυμπιακός θέλει διακαώς τον διεθνή στόπερ για να ενισχύσει τη γραμμή άμυνας και όπως όλα δείχνουν φέρεται να έχει κάμψει όποια αντίσταση προέβαλε η Νάπολι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44)

Ο διεθνής αμυντικός βρίσκεται στην Αθήνα από χθες (15/12). Ο λόγος της άδειας από τη Νάπολι ήταν για ιατρικούς λόγους, όμως η πραγματική αιτία ήταν η ολοκλήρωση της συμφωνίας του με τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με ρεπορτάζ από το Πασαλιμάνι απομένουν μόνο οι υπογραφές για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους Πρωταθλητές Ελλάδος.

Ο 30χρονος σέντερ μπακ επιθυμεί να επαναπατριστεί για να κλείσει την καριέρα του στον Πειραιά, μετά τη μεγάλη καριέρα που είχε στα ιταλικά γήπεδα με τη φανέλα της Ρόμα και της Νάπολι.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44)

Ο Μανωλάς έχει ήδη περάσει τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις, ενώ προφανώς η άδεια που πήρε από τη Νάπολι αποτυπώνει την ύπαρξη συμφωνίας των Ιταλών με τον Ολυμπιακό. Ο κορυφαίος Έλληνας κεντρικός αμυντικός αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα του Πειραιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η Νάπολι αναμένεται να βάλει στα ταμία της ένα ποσό κοντά στα 4 εκατομμύρια ευρώ για να παραχωρήσει τα δικαιώματα του κεντρικού αμυντικού.

Μάλιστα, η θύρα 7 κάλεσε τον κόσμο του Ολυμπιακού στην Πλατεία Αλεξάνδρας για να υποδεχθούν έναν εκ των αγαπημένων παικτών που φόρεσαν τη φανέλα του δαφνοστεφανωμένου έφηβου και απ’ ότι φαίνεται είναι θέμα ωρών ο Κώστας Μανολά να ντυθεί ξανά στα ερυθρόλευκα.

«Στον ΘΡΥΛΟ μια ζωή υποδεχόμαστε ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ! Στις 18:00 ΟΛΟΙ στα γραφεία της ομάδας, να υποδεχτούμε όπως ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ξέρουμε άλλον ένα! Μια πληροφορία…είναι Έλληνας!» έγραψε σε δημοσίευσή της η επίσημη σελίδα στο Facebook των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού.

H Corriere dello Sport έγραφε από το πρωί της Πέμπτης (16/12) ότι ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής είναι στην Ελλάδα για να διαπραγματευτεί με τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, φαίνεται ότι η υπόθεση ήταν ήδη… τελειωμένη υπόθεση μιας και το μόνο που απέμενε ήταν τα τυπικά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kostasmanolas (@kostasmanolas44)

Το Sky Italia αναφέρει πως ο Κώστας Μανωλάς «… φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν από τη Νάπολι. Φέτος έχει κάνει μόλις 7 εμφανίσεις και συνολικά 486 λεπτά συμμετοχής σε Serie A και Europa League».

Το έγκυρο ιταλικό Μέσο, όμως, δεν σταματάει στην αποχώρηση του Έλληνα στόπερ από τη Νάπολι, αλλά τον συνδέει με τον Ολυμπιακό, αναφέροντας ότι: «… ο επόμενος σταθμός της καριέρας του μπορεί να είναι ο Ολυμπιακός, που είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι. Πλέον μπορεί να επιστρέψει εκεί ακόμη και τον Ιανουάριο».

Ο Κώστας Μανωλάς φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού από το 2012 μέχρι το 2014 και στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στη Ρόμα. Το 2019 μετακόμισε στη Νάπολι, με την οποία έχει συμβόλαιο ως το 2024.

Η επιστροφή Μανωλά φέρνει «συνωστισμό» στο κέντρο άμυνας των πρωτοπόρων της βαθμολογίας, καθώς υπάρχουν ήδη οι Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς και ο Σεμέδο, που έχει φέτος μια συμμετοχή με ένα γκολ στο εκτός έδρας ματς στη Λιβαδειά για το Κύπελλο. Ο Ρούμπεν Σεμέδο είναι υπ ατμών και αναμένεται να παραχωρηθεί και πιθανότατα θα επιστρέψει στην Πορτογαλία, απλώς οι Πειραιώτες θέλουν να εισπράξουν, όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;