Γιάννης Σερβετάς: Είμαστε σοκαρισμένοι - Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω
Οι δηλώσεις του Γιάννη Σερβετάλη για τις καταγγελίες ενάντια στον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Την περασμένη Δευτέρα (13/12) μέσα από λογαριασμό του Instagram του ακτιβιστή, Ηλία Γκιώνη, έγινε δημόσια καταγγελία για περιστατικό εκδικητικής πορνογραφίας (revenge porn) με την κοπέλα-θύμα που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της να φέρεται εναντίον του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Αμέσως, η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα που συμμετείχε για σχεδόν μία δεκαετία ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, αλλά και οι υπόλοιποι παρουσιαστές της εκπομπής βρέθηκαν αμέσως στο στόχαστρο με πολλούς να τους κατηγορούν ότι συγκάλυπταν τον επί χρόνια συνεργάτη τους. Παρ’ όλα αυτά την Δευτέρα 13/12 ο Στάθης Παναγιωτόπουλος απομακρύνθηκε από την εκπομπή, ενώ την επομένη πάλι στο πλαίσιο της εκπομπής ο Αντώνης Κανάκης αναφέρθηκε στην καταγγελία δείχνοντας συμπαράσταση στο θύμα.

Ο Γιάννης Σερβετάς, ο οποίος είναι ένας εκ των τεσσάρων βασικών συντελεστών της εκπομπής, μίλησε στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη δηλώνοντας σοκαρισμένος με τις εξελίξεις και όσα βιώνει τις τελευταίες ημέρες.

“Δεν έχω να πω τίποτα. Τα είπαμε όλα. Μιλάμε δυο μέρες συνέχεια στην τηλεόραση. Τα έχουμε πει όλα. Είμαστε σοκαρισμένοι. Είναι αδιανόητο αυτό που βιώνω. Έχω βιώσει κηδείες, στεναχώριες. Αλλά αυτό που βιώνω είναι φοβερό και μου βγαίνει σε θυμό. Ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε καλά”, είπε ο ίδιος χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;