Κινηματογράφος: Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα (16 - 22/12)
Κινηματογράφος: Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη.

Ακόμη μία κινηματογραφική εβδομάδα ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο της αύριο Πέμπτη (16/12) με “άρωμα” βραβείων. Πιο συγκεκριμένα, δύο βραβευμένες ταινίες στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών (και όχι μόνο) θα κρατήσουν συντροφιά στα σινεφίλ άτομα αυτή την εβδομάδα, καθώς κάνουν πρεμιέρα στη μεγάλη οθόνη.

Ωστόσο, η ταινία που όλοι και όλες περιμένα σίγουρα με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε στους κινηματογράφους είναι η νέα ταινία του Spider-Man, που είναι η “πρωταγωνίστρια” ταινία για αυτή την εβδομάδα συγκεντρώνοντας το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Καθώς όμως πλησιάζουμε τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσε ν λείπει και μία ταινία που θα μας βάλει σε Christmas mood. Και αυτή δεν είναι άλλη από την σκωτσέζικη Lost at Christmas.

Λίγο ή πολύ λοιπόν αυτή τη εβδομάδα έχει κάτι για όλα τα γούστα και παρακάτω μπορείτε όλοι και όλες να δείτε ποιες ταινίες έρχονται στις κινηματογραφικές αίθουσες αυτή την εβδομάδα!

1. Spider-Man – No Way Home

Υπόθεση: Για πρώτη φορά στην κινηματογραφική ιστορία του Spider-Man, η ταυτότητά του αποκαλύπτεται, φέρνοντας τις ευθύνες του ως Super Hero σε πόλεμο με την κανονικότητα στη ζωή του και θέτοντας αυτούς που αγαπά περισσότερο σε κίνδυνο. Όταν απευθύνεται στον Dr. Strange να τον βοηθήσει με την αποκατάσταση του μυστικού του, το ξόρκι ανοίγει μια πόρτα στον κόσμο που επιτρέπει να ελευθερωθούν οι πιο δυνατοί εχθροί που έχει αντιμετωπίσει ποτέ ο Spider-Man σε κάθε σύμπαν. Τώρα, ο Πίτερ πρέπει να ξεπεράσει την πιο μεγάλη πρόκληση, που θα αλλάξει για πάντα το δικό του αλλά και το μέλλον του Πολυσύμπαντος.

2. Μετά την Αγάπη

Υπόθεση: Μετά το θάνατο του συζύγου της, η βρετανίδα Mary Hussain ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του άντρα της στην άλλη άκρη του αγγλικού καναλιού, στο Καλαί της Γαλλίας.

Επίσημη επιλογή στην εβδομάδα κριτικών του Φεστιβάλ των Καννών και Βραβείο Ερμηνείας για τη Τζοάνα Σκάνλαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης.

3. Αμνός

Υπόθεση: Σε μια απομονωμένη γωνιά της Ισλανδίας, ένα παντρεμένο ζευγάρι κτηνοτρόφων ζουν με το κοπάδι τους σε μια φάρμα. Όταν ανακαλύπτουν ένα μυστηριώδες νεογέννητο αρνάκι στην γη τους, αποφασίζουν να το κρατήσουν και να το μεγαλώσουν σαν παιδί τους. Η απρόσμενη αυτή άφιξη στην οικογένεια θα τους φέρει χαρά αλλά στην πορεία όλα θα ανατραπούν. Η φύση δεν φαίνεται να συνηγορεί υπέρ αυτής της αλλόκοτης μορφής κηδεμονίας…

Η ταινία απέσπασε το Βραβείο Πρωτοτυπίας στο ‘Ένα Κάποιο Βλέμμα’ των φετινών Καννών και έρχεται σύντομα στους κινηματογράφους.

4. Ελπίδα

Υπόθεση: Η Άνια (Άντρεα Μπριν Χόβιγκ) και ο Τόμας (Στέλαν Σκάρσγκαρντ) ζουν ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον, απορροφημένοι και οι δύο στις δημιουργικές καριέρες τους. Όταν όμως η Άνια λαμβάνει μία σοκαριστική ιατρική διάγνωση, η ζωή τους διαλύεται και φέρνει στην επιφάνεια την παραμελημένη τους αγάπη. Η Άνια, μόνη με τη θλίψη και τους φόβους της συνειδητοποιεί ότι χρειάζεται την πλήρη στήριξη και βοήθεια του Τόμας. Ξεκινούν και οι δύο μαζί ένα δύσκολο ταξίδι, στη διάρκεια του οποίου ανακαλύπτουν τον εαυτό τους και τον σύντροφό τους ξανά.

Ένα συγκινητικό δράμα που έχει εντυπωσιάσει τους κριτικούς σε όλον τον κόσμο, με τις άψογες ερμηνείες και την προσεγμένη σκηνοθεσία του αποτελεί την πρόταση της Νορβηγίας για τo Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας το 2021.

5. Dissolved

Υπόθεση: Το μεγάλου μήκους ντεμπούτο του Θοδωρή Βουρνά είναι ένα σπονδυλωτό δράμα γύρω από τις ζωές τριών ζευγαριών σε τρεις διαφορετικές δεκαετίες, τα οποία ενώνονται μέσω ενός μυστηριώδους άντρα.

6. Lost at Christmas

Υπόθεση: Δύο άγνωστοι εγκλωβισμένοι στα Χάιλαντς της Σκωτίας την παραμονή των Χριστουγέννων συνεργάζονται για να προσπαθήσουν να επιστρέψουν στο σπίτι εγκαίρως για τα Χριστούγεννα

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

7. Τραγούδα 2

Υπόθεση: Το αγαπημένο κοάλα Μπάστερ Μουν και η παρέα του, στην οποία προστίθενται νέα διασκεδαστικά αλλά και ιδιότροπα μέλη, σχεδιάζουν μια ακόμα μεγαλειώδη παράσταση στο σημαντικότερο θέατρο του κόσμου. Θα πρέπει πρώτα, όμως, να έρθουν αντιμέτωποι με τον γκάνγκστερ που ελέγχει ποιος μπορεί να ανέβει στη σκηνή.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
07 Μαϊ. 2024
Παρ
22:00
-
Μπο
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
07 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;