Ο Elon Musk αναδείχθηκε πρόσωπο της χρονιάς από τους Financial Times
Μετά το περιοδικό Time τώρα και οι Financial Times ανέδειξαν τον Elon Musk σε πρόσωπο της χρονιάς.

Ο επικεφαλής της κατασκευάστριας εταιρείας ηλεκτρικών αυτοκινήτων Tesla και της εταιρείας διαστημικού τουρισμού SpaceXΈλον Μασκ, αποτελεί αδιαμφισβήτητα ένα από τα κρατερά ονόματα της τεχνολογίας και συνώνυμο της λέξης καινοτομία.

Έτσι, πριν από λίγες ημέρες κηρύχθηκε «Πρόσωπο της Χρονιάς» για το 2021, από το αμερικανικό περιοδικό Time. Και ενώ δεν πρόλαβε μάλλον να “χωνέψει” αυτό τον τίτλο, έρχεται η κατάκτηση του ίδιου τίτλου αυτή την φορά από την Financial Times.

Πιο συγκεκριμένα, η συντάκτρια των Financial Times, Roula Khalaf, ανέφερε ότι χάριν στον Elon Musk ενδέχεται τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα να αντικαταστήσουν τα συμβατικά, που τροφοδοτούνται με βενζίνη αποκαλώντας τον μάλιστα επαναστάτη στον κλάδο. Αξίζει να σημειωθεί πως η Tesla επί του παρόντος έχει κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω του 1 τρισ. δολ.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα, η υπόλοιπη αυτοκινητοβιομηχανία βασικά αποκαλούσε την Tesla και εμένα ανόητους και απατεώνες», ανέφεραν χαρακτηριστικά οι FT, επικαλούμενοι δηλώσεις του Elon Musk.

«Έλεγαν ότι τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα δεν θα λειτουργούσαν. Δεν μπορείς να πετύχεις την αυτονομία και τις επιδόσεις. Και ακόμα κι αν το έκανες αυτό, κανείς δεν θα τα αγόραζε. Παρ’ όλα τα εκκεντρικά και προκλητικά tweets που θεωρούνται από μερικούς ως παιδικά, είναι μια από τις πιο μεταμορφωτικές επιχειρηματικές φιγούρες της εποχής. Για αυτόν τον λόγο, οι FT τον ανακηρύσσουν το πρόσωπο της χρονιάς για το 2021», πρόσθεσε η Khalaf ανακοινώνοντας ουσιαστικά το πρόσωπο της χρονιάς για το 2021 σύμφωνα με τους Financial Times.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;