Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε για το τηλεφώνημα που έκανε στη Βίκυ Καγιά
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε καλεσμένη του Fipster και μίλησε για τη σχέση με τη Βίκυ Καγιά, αλλά και το τηλεφώνημα που φαίνεται να έλυσε την παρεξήγηση.

Πολλά είχαν ακουστεί και γραφεί για τη σχέση μεταξύ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Βίκυς Καγιά. Και οι παρουσιάστριες και μοντέλα είχαν τοποθετηθεί στο παρελθόν για τη μεταξύ τους σχέση και το τι είχε γίνει στα παρασκήνια του GNTM. Πλέον, όμως, τα πράγματα έχουν φτιάξει και η παρεξήγηση έχει λυθεί.

Ο Fipster υποδέχθηκε στο κανάλι του στο YouTube την Ηλιάνα Παπαγεωργίου για να… παίξει “Θάρρος ή Αλήθεια”. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιάστρια μίλησε ανάμεσα σε άλλα για το πως είναι σήμερα η σχέση της με την Βίκυ Καγιά και αν έχει λήξει η μεταξύ τους η παρεξήγηση που είχαν.

Η Ηλιάνα είπε αρχικά:

“Αν ερχόταν η Βίκυ Καγιά κι έμπαινε θα τής έλεγα να κόψω γλυκό; Τι να τής έλεγα; Πέρασε μέσα, θες καφέ; Μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Τα βρήκαμε -κοίταξε δεν είχαμε χάσει και κάτι-, ήταν μια συνθήκη. Εγώ την πήρα τηλέφωνο γιατί είδα τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό, που είπε ότι έχω το κινητό της. Την πήρα τηλέφωνο κι είναι κάτι που έπρεπε να έχει γίνει από την αρχή που έγιναν αυτές οι δημοσιεύσεις και λοιπά.

Προσπάθησα, την είχα πάρει και τότε αλλά δεν είχε δει τις κλήσεις μου. Οπότε τώρα που είδα αυτές τις δηλώσεις, την ξαναπήρα κι επέμεινα λίγο και μιλήσαμε. Λύθηκε, έχει τελειώσει. Για εμένα δεν υπάρχει.

Έχει τελειώσει για εμένα να ξέρεις.”

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;