Κίνηση στους δρόμους: Πού έχει μποτιλιάρισμα τώρα
Ακόμα μια μέρα που οι οδηγοί αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα με την κίνηση στους δρόμους να είναι αυξημένη σε πολλά σημεία.

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους και σήμερα Παρασκευή (10/12) με τους οδηγούς να αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα στην Αθήνα, καθώς δεν είναι λίγα τα σημεία του λεκανοπεδίου που υπάρχει μποτιλιάρισμα χιλιομέτρων.

Για ακόμη μια μέρα, το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στον Κηφισό. Iδιαίτερα στο ρεύμα προς Λαμία όπου παρατηρείται αυξημένη κίνηση από ύψος της Λένορμαν μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια στην άνοδο και από το ύψος των Αγίων Αναργύρων μέχρι το ύψος του Αιγάλεω στην κάθοδο ενώ υπάρχει αρκετή κινητικότητα και στους γύρω δρόμους, στα ρεύματα προς Αθήνα..

Δύσκολη κατάσταση και στην Κηφισίας, στο ύψος του Γηροκομείου, και στα δύο ρεύματα καθώς και στην άνοδο της Συγγρού στην έξοδο για Καλλιρόης, ενώ στο «κόκκινο» βρίσκεται και η Λεωφόρος Μεσογείων από το κέντρο της πόλης έως τον Χολαργό και στα δύο ρεύματα.

Στον Πειραιά είναι μποτιλιαρισμένοι οι δρόμοι γύρω από το λιμάνι αλλά και στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Γλυφάδα. Παράλληλα, αυξημένη είναι και η κίνηση στη Λεωφόρο Αθηνών, στο ρεύμα προς Κόρινθο, στο ύψος του Σκαραμαγκά.

Αυξημένη η κίνηση και στη Βεϊκου και στη Θηβών.

Όσον αφορά την Αττική Οδό, υπάρχουν καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 5΄-10΄από κόμβο Μεταμόρφωσης έως κόμβο Κηφισίας αλλά και καθυστερήσεις 5΄-10΄στην έξοδο για Λαμία στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
08 Μαϊ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;