Survivor: Δείτε ποια μεγάλα ονόματα μπαίνουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς η στελέχωση της ομάδας των “Διάσημων” του νέου κύκλου του “Survivor“, με τον ΣΚΑΪ και την παραγωγή του Ατζούν Ιλικαλί να έχουν συμφωνήσει με γνωστά ονόματα από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού, στην προσπάθειά τους να κερδίσουν το τηλεοπτικό στοίχημα και να κάνουν τη νέα σεζόν του παιχνιδιού πιο επιτυχημένη από κάθε άλλη φορά.

Ποιοι “Διάσημοι” μπαίνουν στο ριάλιτι

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ρεπορτάζ της εκπομπής «Τι λες τώρα» του Mega, τρία μεγάλα ονόματα έχουν πει ήδη το ναι στην παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης και ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο. Αυτά δεν είναι άλλα από τον ηθοποιό Θανάση Βισκαδουράκη, τον τραγουδιστή Χρήστο Χολίδη και τον Ολυμπιονίκη πρωταθλητή της ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη.

O τραγουδιστής δε θα είναι στην πρώτη «φουρνιά» των παικτών που θα μπουν στο ριάλιτι, καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα περιμένει να τελειώσουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις με την Άντζελα Δημητρίου, και μετά τις γιορτές θα ταξιδέψει για τον Άγιο Δομίνικο.

Το τέταρτο όνομα, το οποίο δεν έχει κλείσει ακόμα οριστικά, είναι αυτό του Ροδίτη τραγουδιστή Βαλάντη, όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2 
  
 1 
 0