Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δυσάρεστα τα νέα από τους γιατρούς στο Παρίσι
Τι λένε οι γιατροί στο Παρίσι

Σύμφωνα με όσα δήλωσε η Αννίτα Ναθαναήλ πριν μερικές ημέρες, η Ιωάννα Παλιοσπύρου, αναμένεται να ξεκινήσει νέα σειρά χειρουργείων για την αποκατάστασή της.

Έτσι, 1,5 χρόνο μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η Ιωάννα Παλιοσπύρου από την Έφη Κακαράντζουλα και 1,5 μήνα μετά την λήξη της δίκης της Έφης Κακαράντζουλα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου βρίσκεται στο Παρίσι για να ξεκινήσει έναν νέο κύκλο θεραπειών με στόχο την αποκατάσταση των εγκαυμάτων που έχει υποστεί στο μεγαλύτερο μέρος του σώματός της

Ωστόσο, όπως φαίνεται τα νέα από τους γιατρούς δεν είναι αισιόδοξα σύμφωνα με νεότερη ανάρτηση που έκανε η Αννίτα Ναθαναήλ. Ειδικότερα, η φίλη της Ιωάννας, Αννίτα Ναθαναήλ, βρίσκεται μαζί της στο Παρίσι και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από βίντεο, μέσα από το νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια και επιχειρηματίας έγραψε χαρακτηριστικά στα stories της:

“1,5 χρόνο μετά την επίθεση ήταν ημέρα αξιολόγησης των εγκαυμάτων της Ιωάννας”.

Μέσα από τα βίντεο η Ιωάννα Παλιοσπύρου προχωρά στον διάδρομο του στρατιωτικού νοσοκομείου Percy Army Training Hospital, με σκοπό να επισκεφτεί το ιατρείο των ειδικών που την παρακολουθούν.

Ωστόσο, τα βίντεο διακόπτονται ξαφνικά με την Αννίτα Ναθαναήλ να γράφει:

“Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να ολοκληρώσουμε το βίντεο για να σας ενημερώσουμε σχετικά… Η αξιολόγηση ήταν πολύ σκληρή για την Ιωάννα και επακολούθησαν δύσκολες στιγμές για εκείνη…” 

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1