DIY: Φτιάξε περίτεχνα χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτοπετσέτες (Vid)
Επειδή τα πιο όμορφα χριστουγεννιάτικα στολίδια είναι αυτά που φτιάχνουμε με τα χέρια και την δημιουργικότητά μας!

Βρισκόμαστε ήδη στο πρώτο δεκαήμερο του Δεκέμβριο και όλοι/όλες έχουμε “μπει” στον παλμό των Χριστουγέννων, αφού τα Χριστούγεννα 2021 πλησιάζουν. Άλλωστε, η αντίστροφη μέτρηση για partyreunion με φίλους και συναντήσεις με συγγενείς στο πλαίσιο ενός οικογενειακού τραπεζιού πλησιάζουν.

Φέτος μάλιστα μετά τα περσινά “καραντινάτα” Χριστούγεννα όλοι και όλες έχουμε περισσότερη διάθεση για τις φετινές γιορτές. Και ενώ πολλά άτομα έχουν ήδη στολίσει, υπάρχουν μερικά άτομα που το έχουν αφήσει λίγο για την τελευταία στιγμή. Έτσι, είτε έχεις ήδη στολίσει και θέλεις να βάλεις μία προσωπική “πινελιά” στο δέντρο σου είτε αναμένεται να στολίσεις τις επόμενες ημέρες και δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά χρήματα σε χριστουγεννιάτικες μπάλες και στολίδια για το δέντρο σου, σού έχουμε μία σούπερ δημιουργική ιδέα.

Φτιάξε τα δικά σου χριστουγεννιάτικα στολίδια από χαρτοπετσέτες!

Ας δούμε παρακάτω πώς μπορεί να γίνει αυτό!

  1. Αρχικά, τοποθέτησε σε μία επιφάνεια, όπου θα έχει τοποθετήσει ένα χαρτί Α4, μία κούπα ή ένα μικρό μπολ που θα έχει το επιθυμητό μέγεθος ενός στολιδιού. Στη συνέχεια ζωγράφισε έναν κύκλο και χώρισέ τον σε 6 ίσα μέρη.
  2. Έπειτα, πάρε 35 τετράγωνες χαρτοπετσέτες σε χρώμα της επιλογής σου και κόλλησέ τες με κόλλα την μία πάνω από την άλλη. Αυτές θα αποτελέσουν ουσιαστικά την βάση του στολιδιού σου.
  3. Τώρα θα σχηματίσεις ξανά έναν κύκλο πάνω σε μία άλλη κόλλα Α4 (φυσικά φροντίζεις να είναι το ίδιο αντικείμενο αυτό που θα χρησιμοποιήσεις), αλλά αυτή την φορά κόβεις με το ψαλίδι το χαρτί, ώστε να μείνει μόνο ο κύκλος.
  4. Έπειτα, διπλώνεις το χαρτί δύο φορές και το ξεδιπλώνεις. Φροντίζεις να “μείνει” καλά η τσάκιση και να είναι ευδιάκριτη. Βάζεις κόλλα και το κολλάς πάνω στις (35) χαρτοπετσέτες.
  5. Κόβεις αφήνοντας λίγα “ίχνη” χαρτοπετσέτας τριγύρω. Στη συνέχεια κόβεις το κάθετο τσάκισμα, αλλά φροντίζεις τα τσακίσματα που έκανες στο δίπλωμα (βήμα 5) να είναι ορατά ακόμη
  6. Στη συνέχεια τα τοποθετείς τα δύο κομμάτια από το στολίδι που έκοψες το ένα πάνω στο άλλο στο πρώτο χαρτί Α4 (από το βήμα 1). Βάζεις κόλλα πάνω στα σημεία που υπάρχουν οι γραμμές και τα ενώνεις.

Η συνέχεια της δημιουργίας του περίτεχνου στολιδιού υπάρχει στο παρακάτω video:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
65'
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
64'
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
3'
44 - 63
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
51 - 44
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;