Kobe Bryant: Η χήρα του ζει με τον φόβο διαρροής φωτογραφιών από το τραγικό δυστύχημα
Τα νομικά έγγραφα που ήρθαν στο φως τη Δευτέρα 6/12, φανερώνουν την έντονη ανησυχία που έχει η χήρα του Kobe Bryant.

Ήταν Ιανουάριος του 2020 όταν συνέβη το δυστύχημα με το ελικόπτερο που κόστισε τη ζωή στον Kobe Bryant και την κόρη του Gianna.

Τα νομικά έγγραφα που ήρθαν στο φως τη Δευτέρα 6/12, φανερώνουν την έντονη ανησυχία που έχει η χήρα του Kobe Bryant σύμφωνα με την Page Six.

Η 39χρονη Vanessa Bryant κατέθεσε μήνυση κατά της Κομητείας του Los Angeles μιας και οι πρώτοι διασώστες που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος που είχε ο Kobe με την κόρη του με το ελικόπτερο, τράβηξαν φωτογραφίες από το δυστύχημα, τόσο από τη σωρό του συζύγου της, όσο και της κόρης της.

Μήνυση εκ νέου από την Vanessa Bryant

Η Vanessa στη μήνυση αναφέρει πως οι διασώστες και πυροσβέστες όχι μόνο τράβηξαν φωτογραφίες αλλά τις μοιράστηκαν.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vanessa Bryant 🦋 (@vanessabryant)

«Οι αναπληρωτές και οι πυροσβέστες πήραν το χειρότερο πράγμα που μου έχει συμβεί ποτέ – το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε μητέρα ή σύζυγο – και το έκαναν χειρότερο», φέρεται να δήλωσε η χήρα στην κατάθεση της.

Στη μήνυση, η Bryant ανέφερε ότι οι κοντινές φωτογραφίες του σώματος του Kobe μετά το δυστύχημα και της Gianna κοινοποιήθηκαν σε τουλάχιστον 28 συσκευές LASD και από τουλάχιστον δώδεκα πυροσβέστες, ορισμένοι από τους οποίους καμάρωναν για τις φωτογραφίες σε ένα μπαρ ενώ εξηγούσαν τα πάντα για τα τραύματα του συζύγου της επιδεικνύοντας τις φωτογραφίες ενώ έπιναν κοκτέιλς.

Η σύζυγος του Kobe Bryant και μητέρα των τεσσάρων κοριτσιών του, υποστήριξε πως έχει ήδη δει μια φωτογραφία του αδικοχαμένου συζύγου της.

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;