Ευγενία Δημητροπούλου: Υιοθέτησε ένα παιδί από τη Σιέρα Λεόνε
Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, με μια ανάρτηση στο Instagram, ενημέρωσε τους followers της, για τον ερχομό της κόρης της, στη ζωή της.

Η ηθοποιός Ευγενία Δημητροπούλου, με μια ανάρτηση στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φανς για τον ερχομό στη ζωή της, της κόρης της Εύας.

«Παναγία μου σε ευχαριστώ! Εδώ και λίγες μέρες κρατάω στην αγκαλιά μου ό,τι ονειρεύτηκα,ευχήθηκα και προσευχήθηκα, την κόρη μας! Μπορεί να γεννήθηκε χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά υπήρχε όμως πάντα μέσα στις καρδιές μας! Εύα μου, καλωσόρισες να μας ζήσεις», έγραψε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και δέχτηκε δεκάδες ευχές για τον ερχομό της κόρης της.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη EvgeniaDimitropoulou (@evgeniadimitropoulou)

Η υιοθεσία που είχε προαναγγείλει 

Στην πρόσφατη συνέντευξή της, στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Δημητροπούλου είχε εξηγήσει πως η υιοθεσία αποτελεί την πρώτη της επιλογή και είχε τονίσει χαρακτηριστικά:

«Τα αγαπώ πολύ τα παιδιά και σας θαυμάζω όσους έχετε τον ρόλο του γονιού, θα ήθελα πολύ να το ζήσω, είμαι πολύ υπέρ της υιοθεσίας, στο δικό μου μυαλό η υιοθεσία είναι πρώτη επιλογή. Πιστεύω πως όποιος θέλει να αποκτήσει ένα παιδί από όπου μπορεί να κατάγεται, μπορεί να ακολουθήσει την διαδικασία και να τελεσφορήσει για όποιον το θέλει.

Τα παιδιά είναι όλου του κόσμου και πρέπει το κάθε παιδί να έχει μια αγκαλιά και μια οικογένεια. Για μένα δεν υπάρχει διαφορά στο γεννάω ένα παιδί ή υιοθετώ ένα παιδί».

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

H ηθοποιός, είχε παντρευτεί τον αγαπημένο της νευροχειρουργό Στέλιο Βλατάκη, στις 11 Ιουνίου 2021 στο δημαρχείο της Κηφισιάς.

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;