Άννα Μαρία Λογοθέτη: Eξηγεί γιατί παράτησε το τραγούδι
Άννα Μαρία Λογοθέτη: «Δέχθηκα παρενόχληση από πολύ γνωστό ηθοποιό. Γι' αυτό αποφάσισα να παρατήσω το τραγούδι».

Το ξανθό κορίτσι της ελληνικής τηλεόρασης των ’90ς που έγινε γνωστή στο κοινό μέσα από την εκπομπή «3-2-1 ΑΝΤ1» σήμερα δείχνει πολύ διαφορετική από την εικόνα που είχαν οι περισσότεροι στο μυαλό τους για εκείνη.

Συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Λογοθέτη βρέθηκε χθες, Τρίτη 6/12, καλεσμένη στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και με μακρύ μαύρο μαλλί και γυαλιά οράσεως εξέπληξε όσους την θυμόντουσαν αλλιώς.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Maria Logotheti (@annamarialogotheti)

Παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη και μίλησε για τον λόγο που εγκατέλειψε τον χώρο της showbiz, τον θάνατο του πατέρα της, αλλά και ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε δεχτεί.

Αρχικά, μίλησε για την σχέση της με την μητέρα της από την περίοδο που πέθανε ο πατέρας της και μετά και εξήγησε πως ήταν πολύ τοξική.

«Όσα χρήματα είχα βγάλει τότε, δεν τα κράτησα εγώ, τα κρατούσε η μητέρα μου. Τα είδα ποτέ τα λεφτά που έβγαλα; Όταν έφτασε η ώρα να παντρευτώ και τη ρώτησα: “Μαμά, τι κομπόδεμα έχω κάνει τόσα χρόνια;”, μου λέει: “Αγάπη μου, τα έφαγες”. Δεν έχουμε επαφή από το 2016 που πέθανε ο πατέρας μου. Η σχέση μας είχε γίνει πολύ τοξική», είπε η Άννα Μαρία Λογοθέτη.

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρενόχληση που δέχτηκε από γνωστό ηθοποιό, ο οποίος έχει φύγει πια από την ζωή.

«Ήταν ένας πολύ μεγάλος ηθοποιός, ο οποίος δεν ζει και δε θέλω να πω το όνομά του. Πηγαίναμε σπίτι και κάναμε πρόβες. Την τρίτη φορά που πήγα, μου την έπεσε στεγνά από το πουθενά. Δεν μου είχε έρθει καν στο μυαλό ότι μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο. Κλείδωσε την πόρτα και με το που τον βλέπω να έρχεται κατά πάνω μου, φεύγω, κλωτσάω το τζάμι της πόρτας και φτάνω στην εξωτερική πόρτα. Είχε κλειδί από πίσω, άνοιξα και έφυγα. Γι’ αυτό εγκατέλειψα το τραγούδι», περιέγραψε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Κι αν αναρωτιέστε πώς ήταν η Άννα Μαρία Λογοθέτη πριν χρόνια:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;