Νάγια: Δεν γνωρίζω καν τι είναι το #MeToo
Νάγια: «Δεν ξέρω τι είναι το #MeToo παιδιά, τι είναι; Συγγνώμη, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξηγήστε μου τι είναι».

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Nάγια, και μάλιστα, αποκάλυψε πως παρά τις διαστάσεις που έχει πάρει το θέμα, η ίδια δεν ξέρει καν τι σημαίνει το κίνημα #MeToo.

Όπως είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής “Mega Καλημέρα“: «Δεν ξέρω τι είναι το #MeToo παιδιά, τι είναι; Συγγνώμη, αλλά δεν το γνωρίζω. Εξηγήστε μου τι είναι».

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια πρόσθεσε πως κι η ίδια έχει δεχτεί παρενόχληση, όχι στον χώρο του τραγουδιού, αλλά του χορού.

Εκτός αυτού, όμως, έχει δεχτεί αρκετές προσβλητικές συμπεριφορές. Μάλιστα, περιέγραψε μία από αυτές:

«Έχει τύχει να μου χαμηλώσουν το μικρόφωνο για να ακούγονται εκείνοι παραπάνω, αλλά εντάξει, δεν με πτωεί. Οι θαυμαστές μου με φέρνουν σε δύσκολη θέση όταν βρίσκουν τον αριθμό του κινητού μου και μου στέλνουν εκεί. Μου στέλνουν μηνύματα και είναι ασταμάτητα».

Τέλος, για τις επαγγελματικές προτάσεις που έχει δεχτεί, είπε ότι είχε συζητήσει για την συμμετοχή της στη “Φάρμα“, όμως τελικά δεν τα βρήκε με την παραγωγή.

«Είχα πρόταση από τη Φάρμα, αλλά δεν τα βρήκαμε. Θα ήθελα να πάω στο Survivor κι ελπίζω τελικά να τα καταφέρω», ανέφερε.

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Διαβάστε ακόμη:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;