GNTM 4: Μία
GNTM 4: Το φετινό top 5 είναι εδώ και απόψε ταξιδεύει στη Μάνη (Trailer)

Το GNTM 4 και μετά την χθεσινή αποχώρηση ενός μεγάλου φαβορίπλέον γνωρίζουμε την τελική πεντάδα των παικτριών και των παικτών που διαγωνίζονται για το έπαθλο και τον τίτλο του επόμενου Greece’s Next Top Model.

Ειδικότερα, τα 5 μοντέλα που διεκδικούν τη νίκη στο GNTM 4 είναι τα εξής:

  1. Όλγα
  2. Κυβέλη
  3. Κωνσταντίνος
  4. Ειρήνη
  5. Αγγαίος

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)


Έτσι, το επεισόδιο που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (7/12) μέσα από τη συχνότητα του Star είναι αρκετά σημαντικό, καθώς ένας ή μία παίκτρια θα αποχωρήσει “μία ανάσα” πριν τον τελικό αφήνοντας πίσω του την τελική τετράδα.

Στην αρχή του trailer του σημερινού επεισοδίου βλέπουμε τον Γιώργο Καράβα μέσα στο σπίτι του GNMT 4 να ανακοινώνει στα υποψήφια μοντέλα πως σήμερα θα έρθουν εκπρόσωποι από τα 4 μεγάλα πρακτορεία, ώστε να τους/τις δουν. Οι εκπρόσωποι επιλέγουν διάφορα μοντέλα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον τους βάζοντάς τα να κάνουν πασαρέλα, ενώ παράλληλα βλέπουν και εικόνες από το πορτφόλιο που έχει “χτίσει” ο καθένας και η καθεμία στο πλαίσιο του διαγωνισμού.

Μετά από την επίσκεψη των scouters, όμως, έρχεται η μεγάλη στιγμή της φωτογράφισης. Για τις ανάγκες της φωτογράφισης το top 5 του GNTM 4 ταξιδεύει στη Μάνη. Τα μοντέλα θα ντυθούν με επιβλητικά φορέματα και ρούχα και έντονο μακιγιάζ, ώστε να συμμετάσχουν στην δοκιμασία αποχώρησης που θα πραγματοποιηθεί στη Χαριά Μάνης και πιο συγκεκριμένα, σε ένα Ιστορικό Πύργο, που όπως ακούγεται στο trailer να λέει η Ζενεβιέβ πρόκειται για τον Πύργο του μόντελινγκ που είτε θα τον κατακτήσουν τα μοντέλα, είτε θα τους… “καταπιεί”!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Greece’s Next Top Model (@gntmgr)

Τα μοντέλα φαίνονται αποφασισμένα να περάσουν στον ημιτελικό με την Κυβέλη να διατηρεί την έντονη κόντρα της με τα υπόλοιπα παιδιά, αφού όπως φαίνεται στο trailer όσο ο Κωνσταντίνος ακούει τα σχόλια των κριτών η Κυβέλη εμφανίζεται για να κάνει μία ερώτηση. Αυτό φαίνεται πως εκνευρίζει τόσο τον Κωνσταντίνο όσο και την Όλγα, κάτι που γίνεται εμφανές στην κάμερα.

Δείτε το trailer εδώ:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;