Γυναικοκτονία στη Λακωνία: «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου»
Τι είπε στους αστυνομικούς ο δράστης της νέας γυναικοκτονίας που συντάραξε τη Λακωνία.

Μια νέα γυναικοκτονία, 15η φέτος και δεύτερη μέσα σε διάστημα μιας εβδομάδας. Μετά από το στυγερό έγκλημα στην Πολίχνη, ακόμη ένας άνδρας αφαίρεσε τη ζωή της συζύγου του, αυτή τη φορά στη Λακωνία.

Πιο συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής (05/12) ένας 40χρονος έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια τη γυναίκα του, μετά από καβγά που προηγήθηκε στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, με τα δυο παιδιά τους, αγόρια ηλικίας 8 και 10 ετών να βρίσκονται στο διπλανό δωμάτιο και να κοιμούνται την ώρα της δολοφονίας.

Αφού ο δράστης σκότωσε την 36χρονη γυναίκα του κάλεσε την αστυνομία. «Μάλλον σκότωσα τη γυναίκα μου», είπε στους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να ομολόγησε ο δράστης, όλα ξεκίνησαν από έναν διαπληκτισμό που είχαν με τη γυναίκα του, όταν εκείνη του είπε ότι θέλει να χωρίσουν. Εκείνος θόλωσε και προχώρησε και φέρεται να την έπνιξε.

Στο τηλεφώνημα που έκανε ο 40χρονος στην αστυνομία φέρεται να είπε: «Τσαντίστηκα όταν με έβρισε, την έπιασα από το λαιμό και την έπνιξα. Θα μου πει εμένα για τη μάνα μου και να με βρίσει; Εκεί θόλωσα και την έπνιξα».

Ο άνδρας συνελήφθη, ενώ η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το ζευγάρι ζούσε στον Βλαχιώτη Λακωνίας, μαζί με τα δυο τους παιδιά. Ποτέ το ζευγάρι από την Αλβανία δεν είχε απασχολήσει ούτε την τοπική κοινωνία ούτε και την αστυνομία. Ο 40χρονος ασχολούνταν με αγροτικές δουλειές.

Πηγή κεντρικής εικόνας: Intime

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;